Τι είπε η Δούκισσα του Εδιμβούργου στην πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ειδικός στο διάβασμα των χειλιών λύνει την απορία

Τι είπε η Δούκισσα του Εδιμβούργου στην πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ειδικός στο διάβασμα των χειλιών λύνει την απορία

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν... φωτιά με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η Σόφι επέπληξε την Σάρλοτ, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι η 58χρονη Δούκισσα απλώς έκανε παρατήρηση στην 8χρονη πριγκίπισσα

Collage_Maker-19-Jun-2023-04-30-AM-5200
Viral έχει γίνει το βίντεο με τον διάλογο της πριγκίπισσας Σάρλοτ με την θεία της Σόφι στο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της τελετής «Trooping the Color» - που γιορτάζει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου Γ΄. Πολλοί οπαδοί της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θεώρησαν ότι η Δούκισσα του Εδιμβούργου επιπλήττει την 8χρονη κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο από τη live μετάδοση του BBC η Σόφι και η Σάρλοτ παρακολουθούν την παρέλαση των φρουρών όταν η νεαρή πριγκίπισσα σκύβει για να πει κάτι στη θεία της, κι εκείνη μοιάζει να της λέει με αυστηρό ύφος, όπως υπέθεσαν πολλοί, να κάτσει στη θέση της ("sit down").



Κλείσιμο
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν... φωτιά με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η Σόφι επέπληξε την βαριεστημένη Σάρλοτ, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι η 58χρονη Δούκισσα απλώς έκανε παρατήρηση στην 8χρονη πριγκίπισσα.






Ειδικός, ωστόσο, στο διάβασμα των χειλιών μετέφερε τον διάλογο στην Daily Star και σύμφωνα μ' αυτόν, η πριγκίπισσα Σαρλότ ρώτησε "πόσο θα κρατήσει αυτό;" με τη Σόφι να της απαντά "νομίζω ότι ξεκινάει τώρα!" ("it starts now!").

Η 8χρονη πριγκίπισσα φορούσε λευκό φόρεμα με κόκκινους σταυρούς στους γιακάδες που κατέληγαν σε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φιόγκο. Τα χρώματα του φορέματος της δεν ήταν τυχαία, αλλά μια ξεκάθαρη αναφορά στους νέους ρόλους των γονιών της, ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.






Ειδήσεις σήμερα

Κως: Στραγγαλισμό της 27χρονης Αναστάζια «δείχνουν» τα πρώτα ευρήματα από τη σορό

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα - Επιβάτης ισχυριζόταν ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Νίκολα Γιόκιτς: Η μπασκετική ιδιοφυΐα με τα... παραπάνω κιλά που έγινε ο νέος βασιλιάς του NBA

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης