Δανάη Παππά: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά»

Δανάη Παππά: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά» δήλωσε η ηθοποιός

danai_pappa
Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στο τάμα που είχε κάνει όταν πήγε να χάσει τη γιαγιά της, καθώς και για το ενδεχόμενο γάμου και οικογένειας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τα τελευταία τρία χρόνια η ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Μπήκε βγήκε από το νοσοκομείο αρκετές φορές. Ήταν πολύ σοβαρά. Έκανα τάμα στον Αη Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν ένιωσα ότι θα χάσω τη γιαγιά μου είπα "Αη Γιάννη μου σε παρακαλώ, κάνε κάτι, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο, ό, τι και αν γίνει θα έρθω". Δεν ξέρω τι έγινε σώθηκε. Ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν θα γίνει», είπε αρχικά η Δανάη Παππά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct0cr7i0dmc9)

Σχετικά με τον Σασμό και αν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός απάντησε: «Έτσι ακούγεται και εμείς αυτό ακούμε από δεξιά και αριστερά. Επίσημα δεν έχει γίνει κάτι».

Κλείσιμο
Η Δανάη Παππά περιέγραψε στη συνέχεια μια εμπειρία που είχε στον δρόμο: «Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!».

«Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος», ανέφερε επίσης η ηθοποιός.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι», δήλωσε η Δανάη Παππα για τον γάμο. 

Τέλος, σχετικά με τις σκέψεις της για τη μητρότητα, η ηθοποιός δήλωσε: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης