Δανάη Παππά για τον ρόλο της στον «Σασμό»: «Την έχω αγαπήσει τη Θοδώρα»

Δανάη Παππά για τον ρόλο της στον «Σασμό»: «Την έχω αγαπήσει τη Θοδώρα»

«Όταν έχασε το παιδί της, συνειδητοποίησε πως δεν είναι όλα ρόδινα και δεν μπορεί να τα έχει όλα» είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δραματική σειρά του Alpha

danai-pappa__1_
H Δανάη Παππά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική, τον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και τα σχόλια του κόσμου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, μίλησε για τις σπουδές της. «Παράλληλα με τις σπουδές, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα να πάω, να κάνω σεμινάρια. Ήμουν 19 χρονών τότε και δεν φοβόμουν καθόλου. Τώρα θα το σκεφτόμουν πολύ για να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν εύκολο, δεν με δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, αλλά ήταν κάπως συνηθισμένη η διαδικασία εκεί, καθώς όλοι ήταν από κάπου αλλού. Τρεις μήνες έμεινα κι ήθελα και δεν ήθελα να γυρίσω. Μου είχε γίνει μια πρόταση για δουλειά, αλλά δεν ξέρω, "κώλωσα". Βέβαια, τώρα σκέφτομαι πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, αλλά τελικά δεν είναι κι άσχημα τώρα. Πιστεύω πως όλα έγιναν για καλό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs4yyr8khkkh)

Κλείσιμο
Εξήγησε μάλιστα, πως προτιμά να βάζει πλέον, τον εαυτό της πάνω από τη δουλειά, σε αντίθεση με αυτό που έκανε στο παρελθόν. «Προσπαθώ να βάζω τη Δανάη πρώτα. Με ενδιαφέρει η δουλειά, αλλά δεν θέλω να χάσω κι εμένα. Είχα περάσει μια δύσκολη περίοδο που σκεφτόμουν μόνο τη δουλειά και δεν ήταν καλό αυτό. Κάποιες φορές, μπορεί να πάω στο γύρισμα και να μην είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη. Είμαι οκ με αυτό όμως, κάποιες φορές θα είσαι εκεί 100%, κάποιες 30%. Χαλαρά, στο τέλος όλα γίνονται», σημείωσε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχεται από το κοινό, είπε: «Στην αρχή, δεν μπορούσα να φιλτράρω αυτά που διάβαζα στα σχόλια και αυτά που γράφανε και με στενοχωρούσε πάρα πολύ. Αλλά με τον καιρό, είπα "δεν είμαι πατάτες τηγανητές, να με αγαπάνε όλοι και να αρέσω σε όλους. Κάποιοι θα σε αγαπάνε πολύ, κάποιοι λιγότερο. Τώρα τα φιλτράρω, δεν με νοιάζει τόσο και δεν με επηρεάζει τόσο το πώς με βλέπουν».

Όσο για τον ρόλο της στον «Σασμό», η Δανάη Παππά ανέφερε: «Τη Θοδώρα την έχω αγαπήσει πολύ. Πέρασε δύσκολα, είχε πολύ θυμό μέσα της κι όταν έχασε το παιδί της, συνειδητοποίησε πως δεν είναι όλα ρόδινα, δεν μπορεί να τα έχει όλα και τώρα προσπαθεί να είναι πιο σωστή. Είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί όντως μπορεί να συμβεί αυτό σε έναν άνθρωπο. Η σχέση της τώρα πηγαίνει καλά και θέλω να ελπίζω πως θα μείνει. Δεν αντέχω άλλη στενοχώρια».



Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης