Ζιζέλ: Ξανά μαζί με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο στο Μαΐάμι

Ζιζέλ: Ξανά μαζί με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο στο Μαΐάμι

Δίπλα στον δάσκαλο ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε, εθεάθη και πάλι το supermodel - Δείτε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

zizle_daskalos_ziou_zitsoy
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ είχε γίνει και πάλι πρωτοσέλιδο, με διάφορα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έναν νέο άνδρα στη ζωή της.

Το όνομα του δάσκαλου ζίου ζίτσου των παιδιών της, Χοακίμ Βαλέντε συνδέθηκε με το μοντέλο πριν από μήνες, με πολλές αναφορές να τον περιγράφουν ως τον νέο σύντροφο της Ζιζέλ, χωρίς, ωστόσο, τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί η διαψευστεί μέχρι και σήμερα.

Παρόλα αυτά, κυκλοφόρησαν νέες κοινές τους φωτογραφίες, που «πυροδοτούν» κι άλλο τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα στο Μαϊάμι, να κάνουν κωπηλασία με σανίδα, μαζί. Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Twitter δείχνουν τη 42χρονη καλλονή να αθλείται μαζί με τον Βαλέντε, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Φλόριντα και ανταλλάζοντας μερικά χαμόγελα.

Δείτε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter




Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Βαλέντε σε συνέντευξή της τον Μάρτιο στο Vanity Fair, η Ζιζέλ έδωσε μια αόριστη απάντηση. Αναγνώρισε την τάση των μέσων ενημέρωσης να την συνδέουν με κάθε πιθανό ρομαντικό ενδιαφέρον μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε».

Πάντως, είναι σαφές ότι η Μπάντχεν και η Βαλέντε έχουν συχνή επαφή, όχι μόνο στην προσωπική τους ζωή, αλλά και στο κοινό τους πάθος για τις πολεμικές τέχνες και τα αθλήματα γενικότερα. Μαζί με τα παιδιά της, εξασκείται και η ίδια στις πολεμικές τέχνες στην ακαδημία της Βαλέντε στο Μαϊάμι εδώ και περίπου δύο χρόνια.
Κλείσιμο


Η Ζιζέλ προσαρμόζεται στη ζωή ως διαζευγμένη μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον quarterback του NFL Τομ Μπρέιντι στα τέλη Οκτωβρίου του 2022. Το μοντέλο φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά στην παρέα του Βαλέντε.


Ένα πρόσφατο ταξίδι που έκαναν μαζί στην Κόστα Ρίκα ενίσχυσε τις φήμες ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή πλατωνική σχέση μεταξύ τους. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Ζιζέλ, ο Βαλέντε δεν είναι μόνο δάσκαλος για εκείνη και τα παιδιά της, αλλά και ένας πολύτιμος μέντορας που τα έχει βοηθήσει να αναπτυχθούν με πολλούς τρόπους.

Δείτε βίντεο με τη Ζιζέλ και τον Βαλέντε να προπονούνται

Κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στην Κόστα Ρίκα, έμειναν στο πολυτελές ακίνητο που έλαβε στον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Μπρέιντι. Το σπίτι, που βρίσκεται στη χερσόνησο Nicoya, είχε αποτελέσει στο παρελθόν καταφύγιο για το πρώην ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Το διάσημο μοντέλο είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το περιβάλλον της, ενώ έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ. Αν και κανείς δεν περίμενε την επιστροφή της, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι, η ίδια δήλωσε πως «ήρθε η στιγμή να βάλει πάνω από όλα τα όνειρά της».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η δικογραφία για τον «Γύπα της Θεσσαλονίκης» - Άλλα τρία θύματα στις Αρχές

«Τον έβλεπα στο νερό με κεραυνούς γύρω» - Αυτόπτης μάρτυρας για τον τραγικό θάνατο τουρίστα στη Ρόδο

«Έκανα σαρδάμ» λέει τώρα η Χρονοπούλου μετά τη δήλωσή της για αυξήσεις φόρων από το ΠΑΣΟΚ

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης