Ζιζέλ: Ξεπερνάει τον Τομ Μπρέιντι - Όλο και πιο κοντά με τον δάσκαλο ζίου ζίτσου του γιου της

Ζιζέλ: Ξεπερνάει τον Τομ Μπρέιντι - Όλο και πιο κοντά με τον δάσκαλο ζίου ζίτσου του γιου της

Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο Χοακίμ Βαλέντε ταξίδεψαν ξανά στην Κόστα Ρίκα

gisele_jiujitsu_arthro
Η Ζιζέλ Μπούντχεν, ένα από τα πιο διάσημα supermodels στον κόσμο, εθεάθη για άλλη μια φορά στην Κόστα Ρίκα με τον αγαπημένο της δάσκαλο ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε. Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και ο δεσμός τους φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ισχυρός.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βραζιλιάνα καλλονή και ο επαγγελματίας του ζίου ζίτσου ταξιδεύουν μαζί στην Κεντρική Αμερική. Είχαν επισκεφθεί ξανά την περιοχή τον Νοέμβριο και τώρα επαναλαμβάνουν το ταξίδι τους.

Η Ζιζέλ προσαρμόζεται στη ζωή ως διαζευγμένη μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον quarterback του NFL Τομ Μπρέιντι στα τέλη Οκτωβρίου του 2022. Το μοντέλο φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά στην παρέα του Βαλέντε, τον οποίο γνώρισε μέσω των μαθημάτων πολεμικών τεχνών του γιου της.


Το τελευταίο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα ενίσχυσε τις φήμες ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή πλατωνική σχέση μεταξύ τους. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Ζιζέλ, ο Βαλέντε δεν είναι μόνο δάσκαλος για εκείνη και τα παιδιά της, αλλά και ένας πολύτιμος μέντορας που τα έχει βοηθήσει να αναπτυχθούν με πολλούς τρόπους.

Δείτε παλαιότερο βίντεο με τη Ζιζέλ και τον Βαλέντε να προπονούνται
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στην Κόστα Ρίκα, έμειναν στο πολυτελές ακίνητο που έλαβε στον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Μπρέιντι. Το σπίτι, που βρίσκεται στη χερσόνησο Nicoya, είχε αποτελέσει στο παρελθόν καταφύγιο για το πρώην ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Το διάσημο μοντέλο είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το περιβάλλον της, ενώ έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ. Αν και κανείς δεν περίμενε την επιστροφή της, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι, η ίδια δήλωσε πως «ήρθε η στιγμή να βάλει πάνω από όλα τα όνειρά της».

Στην τελευταία της καμπάνια για γνωστή εταιρεία υποδημάτων, η Ζιζέλ πόζαρε πάνω σε έναν στύλο για pole dancing, φορώντας μονάχα ένα μαύρο κορμάκι. 
Το brand δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας για εκείνη: «Πίσω και πιο δυνατή από ποτέ».

Δείτε τις φωτογραφίες
334801080_897780108134710_8264214048916928437_n
335580695_257407899942187_6531860978398706900_n


Ειδήσεις σήμερα:

Μίμης Παπαϊωάννου: Όταν ετοίμαζε βαλίτσες για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέληξε σε περιοδεία με τον Καζαντζίδη

TikTok: «Θα σε δώσω στον μπόγια» - Απειλούν… τα σκυλιά τους και γίνονται viral – Βίντεο

Ηλεία: Η γιαγιά είδε τον οικογενειακό φίλο να χαϊδεύει την 10χρονη εγγονή της - Χειροπέδες σε 65χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης