Ντούα Λίπα: Είναι ζευγάρι με τον γιο του Κώστα Γαβρά

Ντούα Λίπα: Είναι ζευγάρι με τον γιο του Κώστα Γαβρά

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως βγαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες κι έχουν πολλά κοινά

lipa-gravas-ARTRHOU
Η Ντούα Λίπα φέρεται να έχει βρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς. Η ποπ σταρ εθεάθη να φεύγει από ένα πάρτι μετά τα BAFTA στο Λονδίνο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της, με το ζευγάρι στη συνέχεια να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, «βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

lipa-gravas_photo_1

Η Λίπα είναι μόνη της μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ στα τέλη του 2021, ενώ ο Γαβράς ήταν σε σχέση με τη Ρίτα Όρα για έξι μήνες, πριν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2021. Ο σκηνοθέτης έχει βγει στο παρελθόν με τη ράπερ M.I.A. και έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα μουσικά της βίντεο κλιπ.

Κλείσιμο

Γιος του βραβευμένου με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο Ρομέν είναι γνωστός για τη δημιουργική του δουλειά και αυτό φέρεται να βρίσκει ανταπόκριση στη Λίπα, η οποία προέρχεται επίσης από ένα δημιουργικό υπόβαθρο ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Η Ντούα και η Ρίτα ήταν κάποτε στενές φίλες, καθώς και οι δύο είχαν φοιτήσει στη σχολή θεάτρου Sylvia Young του Λονδίνου, αλλά φέρεται να έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια λόγω των συγκρίσεων που έγιναν μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Η αντιπαλότητα επιδεινώθηκε όταν ο πρώην φίλος και συνεργάτης της Όρα, ο DJ Κάλβιν Χάρις, εργάστηκε στο τραγούδι της Λίπα «One Kiss» το 2018. Από τότε η Ρίτα Όρα βρήκε τον έρωτα με τον Νεοζηλανδό σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά πέρυσι.

Φωτογραφίες: SplashNews.com /IDEALIMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κίνα λέει τώρα ότι μηδένισε τους... πάνω από 4.000 θανάτους από κορωνοϊό που ανακοίνωνε ημερησίως

Ινδή μητέρα και γιος κλειδώθηκαν... τρία χρόνια στο σπίτι, για να μην κολλήσουν κορωνοϊό! (βίντεο)

Όταν ο Νίκος Κοεμτζής σκόρπισε τον θάνατο με το μαχαίρι του για ένα μακρύ ζεϊμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης