Η Μαρία Αναστασοπούλουεκτός από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη αποκτά πλέον και τη δική της εκπομπή στον ANT1.
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: Από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην «Αρένα» και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.
Με εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους. Στην «Αρένα», οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.
Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;