Η Μαντόνα αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της

Η Μαντόνα αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει για τον καλύτερο ερωτικό της σύντροφο και απάντησε ότι είναι διατεθειμένη να αναφερθεί μόνο σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει

Η Μαντόνα αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της
Το όνομα του καλύτερου εραστή της ζωής της αποκάλυψε η Μαντόνα, αναφέροντας πως έζησε την πιο ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ.

Αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια προωθεί το νέο της άλμπουμ «Confessions II» και αντί για μια παραδοσιακή περιοδεία συνεντεύξεων, συμμετείχε σε βίντεο μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα Jeremy O. Harris, τη drag περσόνα Bob The Drag Queen, τον χορευτή Ivy Mugler, τον σχεδιαστή Raul Lopez και τον Marcello Gutierrez του ID, ο οποίος έκανε τις ερωτήσεις. Η Page Six εξασφάλισε το βίντεο πριν από την κυκλοφορία του και σε ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό σημείο, ο Lopez τη ρωτά: «Ποιος ήταν ο καλύτερος στο σεξ από τους συντρόφους σου;».

Τότε, η Μαντόνα εξήγησε ότι ήταν διατεθειμένη να αναφερθεί μόνο σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει, λέγοντας: «Θα αναφέρω μόνο νεκρούς ανθρώπους» και ψιθύρισε: «Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ», προκαλώντας μια ηχηρή αντίδραση από την ομάδα της, λέγοντάς της «σκάσε!». Στο ίδιο πλαίσιο, ο Lopez πρόσθεσε: «Όλοι λένε ότι ήταν απίστευτος και ότι ήταν πολύ καλός στο σεξ». «Μμμ, ναι», απάντησε η τραγουδίστρια.

Ο ίδιος σχολίασε επίσης ότι «είναι η τρίτη φορά που το ακούω αυτό», σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και πιθανός αντικαταστάτης του Άντερσον Κούπερ στο «60 Minutes».

Η Μαντόνα και ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ είχαν πολύ σύντομη ερωτική σχέση στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο «JFK Jr.: An Intimate Oral Biography» των RoseMarie Terenzio και Liz McNeil (2024), ένας στενός φίλος του Κένεντι είχε δηλώσει ότι «με τη Μαντόνα είχε απλώς ένα φλερτ, τίποτα περισσότερο. Σχεδόν ούτε καν φλερτ».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, γνωρίστηκαν όταν εκείνος έβγαινε με την ηθοποιό Κριστίνα Χαγκ και η Μαντόνα ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν. Ο φίλος του Κένεντι αναφέρει ότι η τραγουδίστρια τον προσέγγισε, κάτι που εκείνος θεώρησε κολακευτικό, καθώς «βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας της». Όπως σημειώνεται, η σχέση τους ήταν καθαρά βασισμένη στη σωματική έλξη και δεν θα εξελισσόταν σε κάτι παραπάνω.

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαντόνα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο in-app media hub του Grindr «Grindr Presents», καθώς και στο YouTube και Instagram της πλατφόρμας.

Φωτογραφία άρθρου: AP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης