Βάλια Χατζηθεοδώρου για Αλεξάνδρα Νικολαΐδη: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι»

Βάλια Χατζηθεοδώρου για Αλεξάνδρα Νικολαΐδη: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι»

«Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε κάνει κάτι φωτογραφήσεις μαζί» δήλωσε

valia_xatzitheodorou_2
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε πως γνωρίζει προσωπικά τη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδη και πως έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά.

«Τη γνωρίζω, δεν είμαστε φίλες. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια την Αλεξάνδρα, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Η Αλεξάνδρα δούλευε σε εταιρείες με ρούχα, οπότε λόγω και του modeling πιο παλιά, είχαμε συνεργαστεί και είχαμε κάνει κάτι φωτογραφήσεις μαζί. Δούλευε στις εταιρείες με τα ρούχα σαν μάνατζερ», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου για τη γνωριμία με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδη.

«Τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ευγενική. Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι με το Ντέμη Νικολαΐδη, κι εγώ το διάβασα πριν μερικές ημέρες. Ήξερα κάποια άλλη σχέση της γιατί είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι γνωστή η σχέση. Αν είναι ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη μου αρέσουν», συμπλήρωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cspa5h9q7dnl)

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Με καταγωγή από τα Ιωάννινα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη.
αλεξανδρα_νικολαιδου

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ του 2017, με τίτλο «Πώς είναι το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο "Καληνύχτα Μαμά"» η ίδια είχε πει:

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο».

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου επιλέγει να έχει μία φειδωλή δραστηριότητα στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός που συνελήφθη για κατασκοπεία από το FBI

«Αυτό είναι το ήθος τους»: Το Twitter ξεσπά για τις επιθέσεις στον Σαββόπουλο

Αυτές είναι οι δουλειές που απειλούνται περισσότερο από το ChatGPT και την Τεχνητή Νοημοσύνη

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης