Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι στο σπίτι του και η Μελίνα στην... πυρά - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι στο σπίτι του και η Μελίνα στην... πυρά - Δείτε βίντεο

Τα εσώρουχα του Βασάλου, ο «παίκτης που κινεί τα νήματα» σύμφωνα με τον Ασημακόπουλο και η μάχη για το zip line

Collage_Maker-18-May-2023-01-56-AM-6621
Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους και συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) σχεδόν όλη η Κόκκινη ομάδα τα είχε με τη Μελίνα, επειδή η 36χρονη χορεύτρια ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και κάποιοι θεώρησαν ότι επηρεάστηκε από τους Μπάρτζη και Ασημακόπουλο με τους οποίους εθεάθη να συνομιλεί πριν την ψηφοφορία, αλλά και για τη δήλωσή της για το ζευγάρι Σάκης-Μαριαλένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoqb62zzow1)


«Γυρνώντας στην καλύβα δέχτηκα επίθεση. Η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Μπάρτζης μου είπε τι να ψηφίσω. Φώναζε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Είναι η άποψή της ότι με επηρέασε κάποιος από τους μπλε και ψήφισα τον Κωνσταντίνο», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoqe0025wo9)
Κλείσιμο


«Πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο ήρθε ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε εκεί η Μελίνα. Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία....», είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoqzt77sy3d)


Η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχθηκε η Κύπρια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης την έκανε να λυγίσει μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. «Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα, πάρα πολύ. Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι. Απλά και από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και χθες το βράδυ μου φάνηκε πραγματικά σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό. Και ο τρόπος που έγινε. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα και περίμενε χθες το βράδυ, επειδή αισθάνεται την άνεση και είναι εδώ με την σχέση της, έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού και είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς. Σαν «εγώ να μπορώ να κάνω ότι θέλω» και «έτσι είναι τα πράγματα». Όχι, δεν είναι έτσι. Το όμορφο είναι ότι είδα μια άλλη πλευρά κάποιων ανθρώπων που στην τελική ίσως και όλα αυτά που λένε για τους υπόλοιπους να τα κάνουν και αυτοί; Εντάξει, το κρατάμε και αυτό και συνεχίζουμε», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά με δάκρυα στα μάτια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csorcamq5tdd)


Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως απλά μιλούσαν με τη Μελίνα και δεν είχε καμία συμμετοχή στην ψηφοφορία, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε την επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια των Κόκκινων από 5 συμπαίκτες της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csor6im87ald)


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρεί πως η Μελίνα επηρεάστηκε από τη συζήτηση που είχε με τον Μπάρτζη και τον Ασημακόπουλο και έριξε... μαύρο στον Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csor907vnjnd)


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασε μια σκέψη που έχει το τελευταίο διάστημα για τον Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης των Μπλε θεωρεί ότι αυτός που «κινεί τα νήματα» στο παιχνίδι δεν είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά ο νικητής του Survivor 2021.

«Υποτίθεται ότι είναι μια ωραία, αρμονική οικογένεια. Πού είναι αυτή η οικογένεια; Γκρεμίστηκε ο δεσμός που έχουν οι Κόκκινοι; Γιατί βλέπω ότι το σενάριο έχει αλλάξει. Αυτός που καθοδηγεί το πλήθος μήπως είναι ο Σάκης Κατσούλης; Μήπως θέλει να βγάλει όμως, και την ουρά του απ' έξω και να έχει κάποιους άλλους να μεταφέρουν αυτά που θέλει να πει χωρίς να τα λέει αυτός;».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γιατί αυτό έχω καταλάβει. Κάποιες κουβέντες είναι από το στόμα του Σάκη Κατσούλη, αλλά μεταφέρονται από άλλα άτομα. Για να φαίνεται αυτός μέλι-λάδι. Για τον Μαρτίκα λένε ότι κινεί τα νήματα με τις μαριονέτες, αλλά μάλλον άλλος τις κινεί, αλλά είναι κρυμμένος πίσω από ένα παραβάν, ώστε να μη φαίνεται. Όλα κάποια στιγμή θα φανερωθούν, αργά ή γρήγορα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csorafveg0wh)


Το θέμα Μελίνα μεταφέρθηκε και στο στίβο μάχης πριν τον αγώνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ξεσπάει βλέποντας πως ο Ασημακόπουλος στήριζε την παίκτρια των Κόκκινων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csorrek16b3d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csorucuapypt)


Η πίεση που δέχθηκε η Μελίνα της βγήκε σε καλό γιατί στον αγωνιστικό χώρο είχε εξαιρετική απόδοση και βοήθησε την ομάδα της να κατακτήσει το πρώτο σετ με 8-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csot62wm7ojl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csot9np4wcn5)


Δυνατά μπήκαν οι Κόκκινοι και στο 2ο σετ με τον Τάκη να κάνει το 1-0 στο el clasico του Αγίου Δομίνικου κόντρα την Σπύρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csotdruweoy9)


Όμως οι Μπλε όχι μόνο απάντησαν άμεσα, αλλά κατάφεραν και πέρασαν μπροστά με 3-1. Η Μελίνα μείωσε σε 3-2 με τον 3ο πόντο της στο παιχνίδι, ο Σάκης έκανε το 3-3, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τάκης που μετά τους Ασημακόπουλο και Σπύρο, νίκησε και τον Μάριο για να δώσει το προβάδισμα στους Κόκκινους, οι οποίοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και πήραν και το 2ο σετ με 8-3 με τον Κόρο να δίνει μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csotubp2c9u9)


Αμέσως μετά τον αγώνα επικράτησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων για κάτι που φαίνεται πως είπε ο Ηλίας Μπόγδανός, αλλά ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csou2phhxkkx)

Ο Ηλίας θεωρεί πως η επίθεση που δέχθηκε ήταν για να επηρεαστεί η ψυχολογία του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csou79ma8mop)


Οι νικητές έφαγαν τα παγωτάκια τους και γέμισαν αδρεναλίνη κάνοντας zip line.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csouxwtk7ly1)



Την ίδια ώρα η Στέλλα Ανδρεάδου προχωρούσε σε αποκαλύψεις που αφορούσαν το πόσο κοντά έχουν έρθει οι συμπαίκτες στην κόκκινη ομάδα, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Έχει αλλάξει κάτι στον γαλαξία; Κάτι στο σύμπαν; Οι πλανήτες έχουν αλλάξει τροχιά; Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που έκραζε την Μελίνα όταν ήμασταν μαζί στους Μπλε και τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί;», αναρωτήθηκε η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

«Βλέπω την Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του. Μετά, όταν ήμουν στην παραλία, είχε βγει η Μελίνα από την θάλασσα και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε να της δώσει κάποιο εσώρουχο γιατί ήταν βρεγμένο και δεν στέγνωνε. Και λέω, τι φάση; Την βλέπω και κυκλοφορεί με αυτό. Δεν ξέρω, δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Αλήθεια, τώρα, μεταξύ μας» συμπλήρωσε, με πονηρό χαμόγελο, η Στέλλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoudcwp4cop)


Στο συμβούλιο του νησιού και πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον survivor που θα αποχωρούσε, ρώτησε τους Κόκκινους πως απόλαυσαν το έπαθλο τους και στη συνέχεια τους Μπλε ποιον θα ήθελαν να δουν να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csov8492jrex)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csovg1aunhj5)


Στο σύνολο της η μπλε ομάδα τόνισε πως το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας για αγωνιστικούς λόγους, όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική άποψη και ο παίκτης που πήρε τη δάδα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csovm8pwiayh)


«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.




Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ALCO: 6,7 μονάδες μπροστά η ΝΔ επί των εγκύρων, από 34,7% ως 38,7% η εκτίμηση ψήφου

Εκλογές 2023: Πόσα χρήματα θα πάρουν αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που θα απασχοληθούν στις εκλογές

Φρέντι Μπελέρης - Χειμάρρα: «Μου γκρεμίζουν το σπίτι γιατί τον υποστηρίζω», λέει Έλληνας ομογενής

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης