Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το… παραβάν - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το… παραβάν - Δείτε βίντεο

Το συμβολικό δώρο στον Βασάλο, οι πανηγυρισμοί που ενόχλησαν και η μάχη για την 1η ασυλία

Collage_Maker-16-May-2023-03-12-AM-8287
Ο Γιώργος Κόρομι είναι η πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα για την 1η ασυλία.

Μετά τον ατομικό αγώνα επάθλου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στον οποίο ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων, να κάνει δικό του ένα SUV και να γιορτάσει μαζί με τέσσερα μέλη της ομάδα του στο πάρτι Coco Bongo, ο παίκτης των Κόκκινων μαζί με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια επέστρεψαν από την Punta Cana με ένα δώρο για τον συμπαίκτη τους που άφησαν πίσω, τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο, φαίνεται πως το δώρο του δεν έφτασε σε εκείνον στην αρχική του κατάσταση. Οι συμπαίκτες του έφεραν ένα κίτρινο μπαλόνι, το οποίο σχημάτιζε ένα καπέλο, όμως όταν έφτασε στα χέρια του Βασάλου είχε αλλάξει σχήμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε με χιούμορ από όλους, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει: «Κάτι συμβολίζει μάλλον».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn1oft98t5d)


Κλείσιμο
Η ομάδα των παικτών αναφέρθηκαν και στο αυτοκίνητο που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και στην οδήγησή του ενώ η Μαριαλένα αποκάλυψε πώς μετά από σχεδόν 5 μήνες έπιασε τιμόνι στα χέρια της, με τη Μελίνα να λέει ότι έκαναν το σταυρό της από τον φόβο τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn1qf90ndqp)


Την ίδια ώρα οι Μπλε που μετρούσαν ήδη 5 σερί ήττες, χάνοντας εκτός από το SUV και το μεγάλο ταξίδι στο Μαϊάμι, έδειχναν να... λυγίζουν από την πείνα αφού είχαν να φάνε κάτι άλλο από φακόρυζο από το ταξίδι τους στο Λονδίνο, δηλαδή πριν από δύο εβδομάδες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn1rm9pu121)


Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν ενώπιων του Γιώργου Λιανού, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα γίνουν μόνο δύο αγώνες ασυλίας αυτή την εβδομάδα και στον τάκο θα βγουν συνολικά τρεις παίκτες εκτός αν υπάρξει ισοψηφία, ενώ τα κορίτσια της Μπλε ομάδας δεν θα μπορούν να ψηφιστούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn1zuvcfmah)


Αν και οι Μπλε ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο στίβο μάχη και προηγήθηκαν με 2-0, οι Κόκκινοι ισοφάρισαν και όποτε οι αντίπαλοί τους έπαιρναν κεφάλι στο σκορ, εκείνοι είχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα να πάνε χέρι-χέρι μέχρι το 6-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn24teyi2hd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn2h30vuwip)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn2jqvcz0x5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn2rqdvzdsx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn2w8hb1zs9)


Εκεί η Σταυρούλα με 3η σερί νίκη της έκανε το 7-6 για τους Μπλε και ο Μάριος κόντρα στον Σάκη χάρισε το πρώτο σετ στην ομάδα του με 8-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn2z5nny669)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn348iocvsp)


Οι Μπλε ξεκίνησαν καλά και στο δεύτερο σετ, όμως πάλι οι Κόκκινοι έβρισκαν τον τρόπο να δίνουν απαντήσεις και μετά το 5-5 πέρασαν και μπροστά με τον Τάκη, ενώ ο Βασάλος τους έδωσε αέρα δύο πόντων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn3bgeco2dd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn3wfc0ji2h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4245cidwx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn47ul6thch)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4bcv056t5)


Ότι και αν έκανε η φοβερή Σταυρούλα (6/6) Μαριαλένα και Σάκης καθάρισαν για τους Κόκκινους και με 8-6 ισοφάρισαν τα σετ σε 1-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4eiaadupt)


Στα μπαράζ οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι Μπλε πήγαν το ματς σε flag race. Μάλιστα το φινάλε του αγώνα για την 1η ασυλία ήταν επικό με τους Σάκη και Μάριο να βάζουν μαζί το τελευταίο καλάθι και το VAR να δίνει τη νίκη στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4isj6k9j5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4o2d00v5t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4qsqu9hkx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn4v1x1giu9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn56va9js41)


Οι Κόκκινοί στάθηκαν στους έξαλλους πανηγυρισμούς των Μπλε και κυρίως του Ηλία Μπόγδανου θεωρώντας πως είχαν στόχο να τους πικάρουν, ενώ οι Μπλε έδειξαν να ενοχλούνται περισσότερο από την απομόνωση των αντιπάλων τους στην παραλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn5darmxj09)


«Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι οι Μπλε μας κοιτούσαν και πανηγύριζαν πιο πολύ για εμάς παρά για αυτούς, πιο πολύ για να μας ρίξουν την ψυχολογία και να δουν πώς θα αντιδράσουμε», σχολίασε ο Γιώργος Κόρομι.

«Κάτι το οποίο μας ξενίζει πάρα πολύ σαν ομάδα και πολύ περισσότερο με συγκεκριμένα άτομα της Μπλε ομάδας είναι η διαχείριση των ηθών και των νικών τους. Τους είδαμε να πανηγυρίζουν έξαλλα, λες και έχουν πάρει πρωτάθλημα Champions League, για να μας πικάρουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν το χαίρονται», ανέφερε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn5gwcwfqf5)


«Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το ’21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς, για να μας πικάρει. Παιδιάστικες συμπεριφορές στα δικά μου μάτια, που δεν αξίζουν σε αυτό το παιχνίδι», τονίζει ο νικητής του Survivor 2021.

«Είδα βλέμματα του Μπόγδανου, του Ασημακόπουλου, του Πρίαμου, που κοίταζαν να δουν αν αντιδρούμε στους έντονους πανηγυρισμούς τους. Όταν ήμουν στους Μπλε συμπαθούσα τον Μπόγδανο, όμως τώρα ως αντίπαλος κάπου έχει χαθεί. Δεν είναι ο Ηλίας που ήξερα, του φταίνε όλα και είναι πάρα πολύ αγχωμένος. Και τώρα τελευταία μπροστά στις κάμερες είναι άλλος χαρακτήρας και από πίσω πολύ απόμακρος», παρατηρεί ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Φαίνεται παιδικό, ποιος έχει τη μεγαλύτερη στατιστική, ποιος τρέχει πιο γρήγορα. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος για να κερδίσουν», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn5kmvoxffd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn62urvz7g9)


Στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες συζήτησαν για το παραβάν που έχουν τοποθετήσει οι Κόκκινοι, οι οποίοι στη συνέχεια πήγαν στην κάλπη και έβγαλαν πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn65gwto19l)


«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn6bqub77y1)


«Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», κατέληξε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csn6fza7qfqx)




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Αλβανία - Η πρώτη δήλωση Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα: «Νίκησε η Δημοκρατία»

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά - Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τα δύο αδέλφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης