Jeanne du Barry: Η πρωταγωνίστρια, Μαϊγουέν Λε Μπεσκό κατηγορείται για επίθεση σε δημοσιογράφο

Jeanne du Barry: Η πρωταγωνίστρια, Μαϊγουέν Λε Μπεσκό κατηγορείται για επίθεση σε δημοσιογράφο

Σύμφωνα με τη Marca, η ηθοποιός επιτέθηκε σε έναν συντάκτη του περιοδικού  «Medipart» σε εστιατόριο του Παρισίου

Jeanne-du-Barry
H συμπρωταγωνίστρια του Τζόνι Ντεπ, Μαϊγουέν Λε Μπεσκό στη νέα ταινία «Jeanne du Barry», της οποίας τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει επίσης, κατηγορείται για επίθεση σε δημοσιογράφο.

Λίγο πριν το Φεστιβάλ Καννών, η ηθοποιός κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε στον συντάκτη του περιοδικού «Medipart», Edwy Plenel σε γνωστό εστιατόριο του Παρισίου.

Ο ίδιος τη μήνυσε, ενώ στην αστυνομική αναφορά, σύμφωνα με τη Marca, αναφέρει πως η Λε Μπεσκό άρπαξε τη γυναίκα από τα μαλλιά και την έφτυσε στο πρόσωπο χωρίς να της πει λέξη.

Άλλο δημοσίευμα της γαλλικής «Le Figaro» υποστηρίζει πως «ο άνδρας έφυγε τόσο βιαστικά από το εστιατόριο, που δεν μπόρεσε κανείς να παρέμβει δεδομένης της ταχύτητας της δράσης». Το προσωπικό του εστιατορίου επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Κλείσιμο

Ο λόγος πίσω από το εν λόγω περιστατικό φαίνεται να είναι κάποια δημοσιεύματα που είχε κυκλοφορήσει το περιοδικό σχετικά με τον πρώην σύζυγο της Λε Μπεσκό, Λουκ Μπέσον και τον κατηγορούσε για βιασμό.

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου δήλωσε στη Marca: «Η πράξη αυτή μπορεί να συνέβη μια φορά, αλλά δεν είναι λιγότερο βίαιη και κατά κάποιο τρόπο τραυματική ακόμη και απουσία σωματικής βλάβης. Ακόμη και για τέτοιου είδους πράξεις, δεν μπορεί να υπάρξει ατιμωρησία».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης