Eurovision 2023: Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου, όσο ο ανιψιός της, Victor Vernicos βρισκόταν στη σκηνή
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που μας εκπροσωπεί στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον Βίκτωρα», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της
OVictor Vernikos εμφανίστηκε στην 8η σειρά στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, ωστόσο το τραγούδι «What the say» δεν κατάφερε να πείσει και η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό του Σαββάτου.
Ο 16χρονος, ο οποίος είναι ανιψιός της φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου, ταξίδεψε στο Λίβερπουλ και είχε τη στήριξη της οικογένειάς του και των συγγενών του.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή της Eurovision 2023 η Μαρίνα Βερνίκου έκανε αναρτήσεις στο Instagram γράφοντας «Good Luck & We Love» εκφράζοντας έτσι την αγάπη της για τον ανιψιό της.
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που μας εκπροσωπεί στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον Βίκτωρα», είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαρίνα Βερνίκου.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.