Μαρία Ναυπλιώτου για το χειρουργείο που έκανε: «Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»

Μαρία Ναυπλιώτου για το χειρουργείο που έκανε: «Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει τρεις εβδομάδες εκτός θεάτρου

maria_naupliotou
Η Μαρία Ναυπλιώτου αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Ως συνέπεια, η ηθοποιός τέθηκε εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες.

Η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παράσταση «Μήδεια», μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και την χαρακτήρισε μια «επώδυνη και επικίνδυνη κατάσταση».

«Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

Κλείσιμο
Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csj7nik3wkbd)


Πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, η Μαρία Ναυπλιώτου είχε κάνει μία ανάρτηση στο Instagram για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αναφέροντας πως ένα οξύ κοιλιακό άλγος την έστειλε στο νοσοκομείο.


Μετά από λίγες ημέρες, είχε δηλώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ότι ήταν πλέον καλά. Είχε αναφέρει μάλιστα, πως είχε χρειαστεί να χειρουργηθεί εσπευσμένα, έπειτα από διάγνωμη με οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα.

Στην ανάρτησή της είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. (....) Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά και τον αδερφό μου Στάθη που ήταν δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν


Η Χρηστίδου απαντά στον Μαραντίνη με ανακοίνωση: Ψεύδη, θα προβώ σε νομικές ενέργειες


Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Αμάλ Αλαμουντίν - Άλλος άνθρωπος η σύζυγος του Κλούνεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης