Τζον Μπον Τζόβι για τον αρραβώνα του γιου του: «Η Μίλι είναι υπέροχη, όπως και όλη της η οικογένεια»

Τζον Μπον Τζόβι για τον αρραβώνα του γιου του: «Η Μίλι είναι υπέροχη, όπως και όλη της η οικογένεια»

Ο Τζέικ Μπον Τζόβι αρραβωνιάστηκε τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things»

mpontzobi9993
Λίγο καιρό, αφότου η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δημοσιοποίησε τους αρραβώνες της με τον Τζέικ Μπον Τζόβι, ο πατέρα του μέλλοντα γαμπρού και σούπερ σταρ, Τζον Μπον Τζόβι, έκανε την πρώτη του σχετική δήλωση.

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Radio Andy» του SiriusXM. Στην ερώτηση του οικοδεσπότη 'Αντι Κοέν, αν «ανησυχεί» για τον ξαφνικό αρραβώνα του 20χρονου γιου του Τζέικ με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν ο ροκ σταρ δήλωσε.

«Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία, αν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώσεις μαζί. Νομίζω αυτή θα ήταν η συμβουλή μου. Πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο να μεγαλώνετε μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο frontman του θρυλικού ροκ συγκροτήματος, είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ντοροθέα Χάρλεϊ εδώ και 34 χρόνια. Γνωρίστηκαν στο λύκειο και ο γάμος τους έγινε κρυφά στο παρεκκλήσι Graceland του Λας Βέγκας το 1989.

21367725

Επίσης αποκάλυψε ότι τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του είναι αυτή τη στιγμή αρραβωνιασμένα. «Νομίζω ότι όλα τα παιδιά μου έχουν βρει τους ανθρώπους με τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να μεγαλώσουν μαζί και μας αρέσουν όλοι».

Τον περασμένο μήνα με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το 19χρονο μοντέλο και ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον γιο του Tζέικ.

«Η Μίλι είναι υπέροχη. Όλη της η οικογένεια είναι υπέροχη. Ο Τζέικ είναι πολύ, πολύ χαρούμενος», πρόσθεσε ο σταρ.

Ο αρραβώνας της Μπράουν με τον Μπον Τζόβι

Η 19χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» ανακοίνωσε τον Απρίλιο, με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, ότι αρραβωνιάστηκαν.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα τώρα γλυκέ μου, τα θέλω όλα».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να δίνουν έμφαση στο ότι είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί. «Είσαι ακόμη παιδί», «Θα παντρευτείς στα 19;» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ακολούθους της, ευχήθηκαν στο ζευγάρι «να ζήσουν».

Η ανάρτησή της απέσπασε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα δημοσίευσης της φωτογραφίας στο προφίλ της Μίλι Μπόμπι Μπράουν,  που μετρά συνολικά 62,7 εκατομμύρια ακολούθους.
bobbie22
βοββιε11


congratulations737378





Ειδήσεις σήμερα:

Ποια κόμματα «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο και ποια θα συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές


Τρομακτικό βίντεο: Επιβάτης αεροσκάφους κατέγραψε τη στιγμή της συντριβής του σε δρόμο του Παναμά

Πού αναμένονται σήμερα καταιγίδες - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης