Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η πρώην σύντροφός του.
Ο ίδιος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη σειρά και απόλαυσε την ηθοποιό στο θεατρικό έργο.
Την ίδια στιγμή, φέρεται να της έδωσε και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, σύμφωνα με στιγμιότυπο που προβλήθηκε μέσω βίντεο στην εκπομπή «Happy Day».
Δείτε το κλιπ
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaowoz1xsu9)
Ο χωρισμός του επί 12 χρόνια ζευγαριού έγινε γνωστός τον Αύγουστο του 2021. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχαν αναφέρει στις πρώτες τους δηλώσεις, μετά τον χωρισμό τους.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.