The Flash: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία της DC

The Flash: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία της DC

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου και σηματοδοτεί την επιστροφή του Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν

the_flash
Στο Comic Con κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του σύμπαντος της DC, «The Flash». Αν και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Έζρα Μίλερ, δεν παρευρέθηκε στο CinemaCon, ο σκηνοθέτης του «Flash», Άντι Μουσκιέτι, εμφανίστηκε και βρήκε χρόνο για να επαινέσει τον ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο τεράστιο blockbuster αυτού του καλοκαιριού.

Ο Μουσκιέτι δήλωσε για τον Μίλερ, ο οποίος έχει μπλεχτεί σε διάφορα σκάνδαλα κατά καιρούς: «Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ. Κάθε εργαλείο στην εργαλειοθήκη του... είναι ένας απίστευτος κωμικός και (έχει) όλη τη δράση που απαιτείται για ένα μεγάλο θέαμα όπως αυτό».

Στο ερώτημα για το πως κατάφερε να πείσει τον Μάικλ Κίτον να επιστρέψει ως Μπάτμαν, απάντησε ο σκηνοθέτης: «Του προσφέραμε φαγητό» και πρόσθεσε ότι ένα από τα καλύτερα μέρη της ταινίας ήταν η ανακατασκευή της σπηλιάς της νυχτερίδας.

Δείτε το τρέιλερ
The Flash - Official Trailer 2
Το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας, ξεκινά με τον Μπάτμαν του Κίτον να μιλάει για την απώλεια των γονιών του:

«Ξόδεψα μια ζωή για να διορθώσω τα λάθη του παρελθόντος, λες και η καταπολέμηση του εγκλήματος θα έφερνε πίσω τους γονείς μου».

«Στην πραγματικότητα τα κατάφερες», λέει ο Κίτον στον Flash, «έχασες και τους δύο γονείς σου μέσα σε μια μέρα».

Το τρέιλερ δείχνει τον Flash του Μίλερ να σπάει το σύμπαν για να σώσει τους γονείς του, κάτι που δημιουργεί μια μεγάλη ανατροπή. Παίρνει βοήθεια από μια νέα Supergirl και από τους δύο Batman, ο ένας με τον Μπεν Άφλεκ να επαναλαμβάνει το ρόλο του από το Synderverse. Ο στρατηγός Zod του Μάικλ Σάνον εμφανίζεται για να δημιουργήσει χάος, αλλά τον βγάζει νοκ άουτ η Supergirl.

Όσον αφορά το μέλλον του Μίλερ στο σύμπαν της DC, τα αφεντικά Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν δήλωσαν νωρίτερα φέτος ότι ο ηθοποιός κάνει πρόοδο με τη θεραπεία στην οποία έχει υποβληθεί και το μέλλον του στο franchise δεν έχει «κλείσει». Ενδεχομένως, οι εκτιμήσεις να ολοκληρωθούν μετά την κυκλοφορία της ταινίας, σχετικά με το αν θα έχει επιτύχει ή όχι στο box office.
shutterstock_755961403
Κλείσιμο
Μεταξύ των σκανδάλων για τον Μίλερ, πέρυσι κατηγορήθηκε για κλοπή αλκοόλ από έναν γείτονα στο Βερμόντ τον Μάιο. Η συμφωνία του για την απολογία του ήταν μια μειωμένη ποινή για καταπάτηση στην πολιτεία του Πράσινου Βουνού.
Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 6,5 μονάδες η «ψαλίδα» με αναγωγή επί των εγκύρων - Τα σενάρια για τις έδρες

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ερντογάν βράβευσε ΕΜΑΚ - ΕΚΑΒ - «Γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι φίλοι μας τη μαύρη ημέρα»

Νίκος Σειραγάκης: «Το κοινό περί δικαίου αίσθημα θέλει την επιστροφή μου στη φυλακή», λέει ο παιδόφιλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης