Έζρα Μίλερ: Απειλείται με 26 χρόνια φυλακή - Διέρρηξε γειτονικό σπίτι και έκλεψε μπουκάλια με ποτό

Έζρα Μίλερ: Απειλείται με 26 χρόνια φυλακή - Διέρρηξε γειτονικό σπίτι και έκλεψε μπουκάλια με ποτό

Αθώος δήλωσε ο 30χρονος «Flash» στο δικαστήριο, παρά το υλικό από τις κάμερες που τον «καίει»

ezra-miller3
Αθώος δήλωσε ο Έζρα Μίλερ στις κατηγορίες για διάρρηξη και κλοπή αλκοολούχων ποτών από το σπίτι ενός γείτονά του. 

Ο 30χρονος ηθοποιός, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer και χρησιμοποιεί για τον εαυτό του τις αντωνυμίες αυτό/αυτά, συνελήφθη από τις αρχές πριν από λίγους μήνες για διάρρηξη σε σπίτι, από το οποίο φέρεται να έκλεψε μπουκάλια με αλκοόλ.

Ο Μίλερ, εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, με τον δικηγόρο του, για τη δίκη στο Μπένινγκτον, με σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό του, στα παραπάνω αδικήματα. Οι κατηγορίες του γείτονά του, έρχονται λίγο καιρό μετά τα κακουργήματα του Μίλερ για απειλητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Marca, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει φυλάκιση εώς και 26 έτη.
Κλείσιμο
Όπως κατέληξε το δικαστήριο απαγορεύτηκε στον Μίλερ, να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Βερμόντ είχε λάβει την καταγγελία για διάρρηξη πριν από λίγους μήνες, στην οποία διαπιστώνονταν ότι πολλά μπουκάλια αλκοόλ, είχαν αφαιρεθεί από μια γειτονική κατοικία, τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έλειπε. Ο ενάγων ήταν φίλος με τον Μίλερ για περίπου 18 χρόνια και αγόρασε το σπίτι πριν από ενάμιση χρόνο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Οι κατηγορίες κατά του ηθοποιού, που έγινε περισσότερος γνωστός ως «Falsh», ήρθαν αφότου ελέγχθηκε το υλικό από τις κάμερες, το οποίο τον απαθανάτιζε σε παράνομες ενέργειες. Παράλληλα, υπήρξαν και καταθέσεις μαρτύρων που «έδιναν στεγνά» τον 30χρονο. Κατά τα μέχρι ώρας δημοσιεύματα σχετικά με την τελική δικαστική απόφαση, αναφέρονται μόνο τα περιοριστικά μέτρα που εκδόθηκαν εναντίον του. 

 Ο έκνομος βίος του Μίλερ
Ο «Flash» στις ταινίες της Warner Bros ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τη συμπεριφορά του και έχει τονίσει ότι λαμβάνει βοήθεια για τα «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας» που αντιμετωπίζει. Παρά την αξιόποινη στάση του, στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ θεωρείται αρκετά ύποπτο που πάντα καταφέρνει να γλιτώνει από τις επιπτώσεις.

«Έχοντας βιώσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, πλέον καταλαβαίνω ότι πάσχω από περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ανησύχησα και τάραξα με τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν. Δεσμεύομαι να καταβάλλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να επανέλθω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου» είχε αναφέρει κατά το παρελθόν σε δήλωσή του.
Ezra_Miller1
Τα τελευταία επεισόδια του «σήριαλ» της ζωής του Μίλερ περιλαμβάνουν αρκετές συλλήψεις και κατηγορίες για απειλητική συμπεριφορά και παρενόχληση. Οι πιο σοβαρές καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του, αφορούν στη σχέση του με την 18χρονη σήμερα Tokata Iron Eyes, μια Ινδιάνα ακτιβίστρια. Οι γονείς της Tokata κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά».

Η απάντηση της ηθοποιού Ίσα Ρέι στους ισχυρισμούς περί αθωότητας του Μίλερ  

Έξω από τα δόντια είχε μιλήσει η ηθοποιός, Ίσα Ρέι για τους μηχανισμούς του Χόλιγουντ και την προστασία που προσφέρουν στον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Flash», Έζρα Μίλερ

Η Ίσα Ρέι απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού Elle σχετικά με το πώς πρέπει να αλλάξει η βιομηχανία του θεάματος είπε: «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό, να καταλάβουμε τη φράση: “Ακούστε τις γυναίκες”».
«Θα μιλήσω αληθινά. Τα πράγματα που συμβαίνουν με τον Έζρα Μίλερ είναι, για μένα, ένας μικρόκοσμος του Χόλιγουντ. Υπάρχει αυτό το άτομο που επανειλημμένα παραβαίνει τον νόμο, που συμπεριφέρεται βάναυσα, και σε αντίθεση με τη σύλληψή του και τη διακοπή της παραγωγής, γίνεται προσπάθεια να σωθεί και η ταινία και εκείνος».

Με την αναφορά της, έκανε επί της ουσίας λόγο, για την επερχόμενη ταινία του υπερήρωα της Warner Bros «The Flash», η οποία ολοκληρώθηκε αρχικά το 2021 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023. Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Μίλερ επέστρεψε στα γυρίσματα για τις τελευταίες σκηνές.
ezra_flash

«Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει το Χόλιγουντ, για να σωθεί και να προστατεύσει τους παραβάτες. Οπότε, μην το κάνετε αυτό. Δεν χρειάζεται οι γυναίκες να ζουν με το φόβο της σιωπής, γιατί θα καταστραφεί η καριέρα τους. Είναι απλώς ένα συνεχές μοτίβο κακοποίησης που θα συνεχιστεί μόνο εάν το Χόλιγουντ συνεχίσει να επιμένει να είναι έτσι» είπε κλείνοντας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Το καταστατικό των Τόρις «σώζει» για έναν χρόνο τη Λιζ Τρας - Εσωκομματικές πιέσεις να παραιτηθεί

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης