Ο Έζρα Μίλερ θα δηλώσει ένοχος για διάρρηξη και κλοπή ώστε να γλιτώσει τα 26 χρόνια φυλάκισης

Ο Έζρα Μίλερ θα δηλώσει ένοχος για διάρρηξη και κλοπή ώστε να γλιτώσει τα 26 χρόνια φυλάκισης

Ο ηθοποιός που αρχικά είχε πει ότι είναι αθώος, κατηγορείται για διάρρηξη και κλοπή σε ακατοίκητο σπίτι

miller-not-guilty
Ο Έζρα Μίλερ αναμένεται να δηλώσει ένοχος την Παρασκευή, σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να μειώσει την ποινή φυλάκισής του από 26 χρόνια, σε μόλις 90 ημέρες.

Ο 30χρονος ηθοποιός του Flash είχε δηλώσει προηγουμένως αθώος για τις κατηγορίες για παραβίαση, διάρρηξη σε ακατοίκητο σπίτι στο Βερμόντ και κλοπή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το NBC News που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, ο Μίλερ θα παραδεχθεί την ενοχή του όταν εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ την Παρασκευή. Αν συμβεί αυτό, οι εισαγγελείς θα αποσύρουν τις κατηγορίες για διάρρηξη και μικροκλοπή και πιθανότατα θα ζητήσουν 90 ημέρες πίσω από τα κάγκελα, έναν χρόνο αναστολή και πρόστιμο 500 δολαρίων.
Κλείσιμο

Ο 30χρονος ηθοποιός, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer και χρησιμοποιεί για τον εαυτό του τις αντωνυμίες αυτό/αυτά, συνελήφθη από τις αρχές πριν από λίγους μήνες για διάρρηξη σε σπίτι, από το οποίο φέρεται να έκλεψε μπουκάλια με αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι πήρε μπουκάλια τζιν, βότκα και ρούμι από το ντουλάπι του γείτονά του την 1η Μαΐου γύρω στις 5 το απόγευμα. Η αστυνομία της Πολιτείας του Βερμόντ ανέφερε σε δήλωση εκείνη την εποχή, ότι ενημερώθηκε για μια καταγγελία διάρρηξης σε κατοικία στην οδό County Road στην πόλη του Στάμφορντ του Βερμόντ.

«Τα αρχικά ευρήματα έδειξαν ότι πολλά μπουκάλια αλκοόλ αφαιρέθηκαν από το εσωτερικό της κατοικίας, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ήταν παρόντες», συνεχίζει η δήλωση και το αδίκημα της διάρρηξης μετατράπηκε σε κακούργημα σε ακατοίκητο σπίτι.

Ο Μίλερ συνελήφθη τον Άυγουστο και δήλωσε αθώος, όταν ένας δικαστής διέταξε να μείνει μακριά από τους γείτονές του. Ο 30χρονος δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του λέγοντας πώς βρισκόταν στο σπίτι επειδή έψαχνε κάποια υλικά για μία συνταγή της μητέρας του. Ο ηθοποιός μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει ότι κατάλαβαν τους όρους της εγγύησης τους.

Ο Μίλερ είχε πει προηγουμένως ότι ήταν στο σπίτι για να αναζητήσουν συστατικά για μια συνταγή για τη μητέρα τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Στους 200 οι καλεσμένοι στη Μητρόπολη για τον Κωνσταντίνο - Σε πιο στενό κύκλο η ταφή στο Τατόι


Ρομά έστησαν τη «σπείρα της τηλεκάρτας» - Πάνω από €620.000 η λεία σε 63 κλοπές

«Βουτιά» θανάτου για 50χρονη στα Τρίκαλα - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης