Survivor All Star: Ξέσπασε ο Μαρτίκας που τον έβγαλαν 9η φορά στον τάκο, με εντάσεις ξεκίνησε η συνύπαρξη - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Μαρτίκας που τον έβγαλαν 9η φορά στον τάκο, με εντάσεις ξεκίνησε η συνύπαρξη - Δείτε βίντεο

Η επόμενη ημέρα από το πάρτι της ένωσης, ο αγώνας Ρόκκου-Λιανού, το fair play και η μάχη για την 1η ασυλία

Collage_Maker-25-Apr-2023-01-34-AM-35
Το μεγάλο πάρτι της Ένωσης το Survivor All Star ανήκει πλέον στο παρελθόν με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φοράει ξανά τα αθλητικά του και να ρίχνεται στο στίβο μάχης το βραδύ της Δευτέρας (24/4) για το έπαθλο της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας το οποίο κατέκτησαν με άνεση οι Κόκκινοι και έστειλαν τους Μπλε στην κάλπη για να βγάλουν στον τάκο για 9η φορά φέτος τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όμως αυτή τη φορά δεν είδε με καλό μάτι την υποψηφιότητα του.

Το πάρτι της ένωσης μπορεί να διασκέδασε τις δύο ομάδες, όμως η συνύπαρξή τους στην ίδια καλύβα φάνηκε πως θα περάσει από 40 κύματα. Με το... καλημέρα οι πρώτες διαφωνίες δεν άργησαν να φανούν. Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν ανάμεσα στους παίκτες ήταν η επιλογή της θέσης για τον ύπνο, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της ένωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs56a775ehap)


«Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές-καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα. Ήδη έχουμε χωρίσει πλευρές πού θα κοιμάται η Μπλε και πού η Κόκκινη ομάδα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Πάει η ηρεμία μας. Ό,τι ζήσαμε από ηρεμία τελείωσε. Αρκετοί χάρηκαν και αρκετοί όχι. Εμένα δεν με πολυένοιαζε», τόνισε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
«Καλά εχθές οι χοροί και τα πανηγύρια αλλά σήμερα ξημέρωσε μία άλλη μέρα στο νησί. Από 8 άτομα εδώ στην παραλία γίναμε 17. Λογικά καλά θα πάει αυτό… αμ δε!», σχολίασε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, μη αντέχοντας την… πολυκοσμία στη νέα κοινή καλύβα του Survivor, απομακρύνθηκαν σε άλλο σημείο.

«Όταν άρχισαν να ανεβαίνουν τα αίματα, υπήρχαν και κάποια beef, πήρα τον Σάκη και του είπα να φύγουμε. Πνίγομαι. Κι εκείνος τα ίδια αισθάνεται. Δόξα τω Θεώ που έχω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαι. Πρέπει να συμβιώνω με άλλους 9 ανθρώπους, αυτό μου δημιουργεί στρες. Υπάρχει βαβούρα, οχλαγωγία… enough. Αυτή η εξέλιξη δεν με βοηθάει, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ», ανέφερε στη συνέχεια η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs56mo371vah)


Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αντέχει την απουσία της Βρισηίδας Ανδριώτου. «Βρισηίδα μου, πέρυσι δεν νίκησες εσύ στον διαγωνισμό, εγώ νίκησα. Εγώ νίκησα άδικα. Δεν ήθελαν να το δώσουν σε εσένα και κρίμα, γιατί φέτος θα ήσουν εδώ μαζί μας χθες. Δεν κέρδισα κάτι παραπάνω από την περσινή μου νίκη, γιατί έτσι κι αλλιώς ήμουν εδώ. Αλλά δεν ήσουν εσύ. Φέτος νίκησε η Ρία. Και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί ήταν άξια και ικανή να κερδίσει. Της άξιζε. Όπως άξιζε και στην Εύη αντίστοιχα», ανέφερε ο 45χρονος φαρμακοποιός ο οποίος όμως δεν πλήττει στον Άγιο Δομίνικο ειδικά τώρα που μοιράζεται την ίδια καλύβα με τον Τάκη Καραγκούνια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs56wzuwlctt)


Ενώ βρισκόταν στην καλύβα με τους άλλους παίκτες, ο παίκτης της Μπλε ομάδας δήλωσε για τον 49χρονο μισθοφόρο πως «φοβόταν μην περάσει ξανά τις περσινές καταστάσεις, όμως είδε ότι ο Βασάλος έχει κάνει καλή δουλειά».

«Κωνσταντίνε Βασάλο, σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Γητευτή άγριων θηρίων. Έβαλες σε τάξη, ηρεμία και αρμονία τον ασταμάτητο Τάκη, τον ασυγκράτητο Τάκη. Σε μεγάλο βαθμό. Αισθητή η αλλαγή του, τέσσερις μήνες τώρα. Κι αφού έχεις κάνει όλη αυτή τη δουλειά, ερχόμαστε λοιπόν τέσσερις μήνες, να συνυπάρξουμε. Σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έχεις κάνει. Διαφορετικά τα δεδομένα για αυτή τη συνύπαρξη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν θα στο χαλάσω. Θα σε βοηθήσω για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα, θα σταθώ δίπλα σου για να εξημερώσουμε αυτό το άγριο θηρίο που λέγεται Τάκης. Για έναν και μόνο λόγο, για να μπορούμε να αντέχουμε».

Ο Τάκης Καραγκούνιας βέβαια δεν έχει πάρει με καθόλου καλό μάτι τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα. «Βλέπω έναν Μαρτίκα να προσπαθεί να με ξυπνήσει, να με μειώνει λέγοντάς μου ότι είμαι νευρικός και φέρνω εντάσεις, να λέει τι καλή δουλειά έχει κάνει ο Κωνσταντίνος και κάτι χαζομαρίτσες τέτοιες που δεν μου αρέσουν εμένα. Ο Μαρτίκας προσπαθεί να βγάλει κάποιους ανθρώπους λάθος, φάουλ κι ότι έχουν προβλήματα, για να είναι αυτός στο προσκήνιο, να τους πικάρει, να τους κάνει να αισθανθούν άσχημα κι αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Αυτά σε εμένα δεν περνάνε και δεν θα δεχτώ να γίνω παιχνιδάκι ή μαριονέτα στα χέρια του Μαρτίκα. Όπως είπε, τον Τάκη τον ξέρει από πέρσι κλπ, εγώ έκανα ότι δεν τον άκουγα σήμερα, λοιπόν, καθισμένος σε μια γωνία κι αυτός έλεγε τις δικές του βλακείες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν θα του δώσω το δικαίωμα και το επαναλαμβάνω αυτό. Αν χρειαστεί να τον βάλω στη θέση του, θα τον βάλω», δήλωσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs56xzs25g3d)


Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την ένωση θα είχε δύο απουσίες, με τον Γιώργο Λιανό να ενημερώνει πως ο Νικόλας Αγόρου δέχθηκε επίθεση από σφήκες, ενώ εκτός θα έμενε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω αδιαθεσίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs580n6o1bn5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs581kozox5l)


Ωστόσο πριν Μπλε και Κόκκινοι πάρουν θέση για να ξεκινήσει ο αγώνας, ο παρουσιαστής του Survivor All Star προκάλεσε τον Στέλιο Ρόκκο να αναμετρηθούν, με έπαθλο την κιθάρα του τραγουδιστή από τη συναυλία της ένωσης των δύο ομάδων. Ο Στέλιος Ρόκκος αποδέχθηκε την πρόκληση του Γιώργου Λιανού και μετά από έναν απολαυστικό αγώνα, αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής της, γυρίζοντας στην Αθήνα με την… κιθάρα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs582l1l3x61)


Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι ήταν σαρωτικοί και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-3 με τις Στέλλα, Σταυρούλα και Ηλία να είναι οι μοναδικοί παίκτες των Μπλε που έφεραν πόντους στην ομάδα τους.

Μάλιστα στη νίκη του Μπόγδανου κόντρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξε ένταση καθώς όταν οι δύο παίκτες έφτασαν στον τελικό στόχο, ο τραγουδιστής σταμάτησε την προσπάθεια, αφού είχε μπει μεγάλη ποσότητα άμμου στους φακούς επαφής που φοράει στα μάτια του. Παρότι ο ίδιος ζήτησε να διακόψει τον αγώνα για να ξεπλύνει το πρόσωπό του, οι συμπαίκτες του επέμεναν να συνεχίσει κανονικά.

«Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα. Σταματάω εγώ που ο Σάκης χτύπησε και μου λένε: μη σταματήσεις. Αφού δεν βλέπω, τι να κάνω; Να παίξω; Να παίξω, να χάσω, να τον δώσω τον πόντο», ανέφερε εκνευρισμένος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έβγαλε τους φακούς επαφής και κατάφερε στη συνέχεια να κερδίσει τον πόντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs59b2nilbqp)


Τα αίματα άναψαν και στο 9-3 λίγο μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Γιώργου Ασημακόπουλου, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η... φωτιά έσβησε πριν φουντώσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs59oinih9fd)


Το 10αρι για τους Κόκκινους έφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα, γράφοντας το τελικό 10-3 και στέλνοντας τους Μπλε στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5allz1pbox)


Στο συμβούλιο του νησιού και πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι τόνοι ανέβηκαν ξανά, με αφορμή το περιστατικό με τον Ηλία Μπόγδανο και το fair play. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στοχοποίησαν τον Τάκη Καραγκούνια, αναφέροντας πως ήταν εκείνος που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεχίσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5allz1pbox)


«Γιωργάκη, τις εντυπώσεις σε άλλον, όχι σε μένα. Λες ψέματα συνέχεια, ηρέμησε λίγο. Σε παρακαλώ πολύ. Τα γεγονότα μιλάνε», απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ασημακόπουλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5avnqe68x5)


Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν στην κάλπη με τον 45χρονο φαρμακοποιό να λαμβάνει 6 και να αναδεικνύεται ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για το Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5b18lbahuh)


«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5b4855wrpt)


«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σπύρο μου, είμαστε ομάδα. Δεν σου χρωστάμε τίποτα», απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης στον συμπαίκτη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5b7bj3am8p)





Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ALCO: Στις 6,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή επί των εγκύρων

Κορωνοϊός - ΕΟΦ: Διερευνώνται 21 θάνατοι και 1.600 αναφορές για παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της Covid

Τραγωδία στα Τέμπη: Η επιβίβαση στο μοιραίο Intercity και οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη σύγκρουση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης