Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Ναταλία Αργυράκη σε δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν την Παρασκευή 21 Απριλίου.
Η δημοσιογράφος μίλησε στο «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην επαγγελματική γνωριμία που έχει με τον ευρωβουλευτή και πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Αργυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πολλά τα χρόνια που τον γνωρίζω. Δηλαδή πάνω από δέκα χρόνια. Έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις, έχω προσκληθεί από εκείνον στις Βρυξέλλες σε δημοσιογραφικό ταξίδι, έχουμε φάει μαζί, έχουμε μιλήσει και τα λοιπά. Θα ήταν ψέμα να μην πω ότι ισχύει αυτό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs2aqvggelih)
«Γι’ αυτό όμως ακριβώς και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση για να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Με την έννοια ότι περιμένω πολύ και γω με αγωνία να δω πως θα εξελιχθεί το ρεπορτάζ» πρόσθεσε και τέλος, είπε: «Όπως είναι γνωστό, άλλωστε, πάντα και στην εκπομπή αλλά και εγώ προσωπικά είμαι με τα θύματα. Αν αποδειχθεί το οτιδήποτε, πάντα θα στηρίζω τα θύματα γιατί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν καθόλου κακοποιητικές συμπεριφορές. Είτε είναι φίλοι μας είτε είναι οτιδήποτε. Οι γνώμες μας για τους ανθρώπους μπορούν να αλλάξουν, η στάση μας μπορεί να αλλάξει απέναντι τους. Δεν έχω σκεφτεί να μιλήσω μαζί του. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή και ο ίδιος δεν έχει καμία επαφή με κανέναν και δεν επιδιώκει να απαντήσει σε κανέναν απ’ όσο γνωρίζω».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.