Μάγδα Τσαγγάνη: Εάν βίασε ο Γεωργούλης γυναίκα, να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω

Μάγδα Τσαγγάνη: Εάν βίασε ο Γεωργούλης γυναίκα, να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω

«Όταν είχαμε γυρίσματα για τον "Εραστή Δυτικών Προαστίων", τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν» συμπλήρωσε

magda-tsaggani__1_
Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για ακόμα μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στην περίοδο της συνεργασίας τους. «Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω ζήσει 1,5-2 χρόνια. Το 2005-2006. Δεν τον είδα μια φορά να έρθει κακομούτσουνος. Μια φορά να μη χαμογελάει, να είναι αδιάβαστος, να μη μας πει μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο. Δεν σας κρύβω πως με αυτά που άκουσα, ένιωσα σαν να άκουγα για τον γιο μου. Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τον έζησα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον «Εραστή Δυτικών Προαστίων». «Είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη κι ευγένεια. Όταν είχαμε γυρίσματα για τον "Εραστή Δυτικών Προαστίων", τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν. Κι εγώ τώρα ακούω ότι βιάσε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη και περιμένω να δω. Πιστεύω ότι έχει βρει έναν καλό δικηγόρο. Νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs296wgk845t)

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποδειχθεί ένοχος. «Εάν έχει συμβεί αυτό, να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω. Δηλαδή, όλα μπορεί να συμβούν. Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια; Βίασε ο Γεωργούλης γυναίκα; Ε θα πεθάνω», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης