Αλέξης Γεωργούλης: Η ασκούμενη φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του - Ποιες είναι οι νέες καταγγελίες που αναμένονται

Αλέξης Γεωργούλης: Η ασκούμενη φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του - Ποιες είναι οι νέες καταγγελίες που αναμένονται

Μιλούν για σωματική βία και εργασιακό εκφοβισμό - Φέρεται να υπάρχει και μία άλλη γυναίκα, που υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία κατά του ευρωβουλευτή για σεξουαλική κακοποίηση

georgoulis-m
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αφού αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να δουν το φως της δημοσιότητας και νέες καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν και άλλες αναφορές εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποιητική συμπεριφορά, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με εσωτερικό έλεγχο και αρχειοθετήθηκαν.

Οι νέες καταγγελίες φέρονται να αφορούν:

- Εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενη στο γραφείο του,

- Ξυλοδαρμό ασκούμενης στο γραφείο του,

- Ενόχληση στον εργασιακό χώρο άνδρα μόνιμου υπαλλήλου.

Αθώος, σε πλήρη άγνοια γύρω από το περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα των βαρύτατων καταγγελιών εις βάρος του δηλώνει ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Κλείσιμο
Παρόλ' αυτά, επί του παρόντος η Εισαγγελία Βρυξελλών διεξάγει έρευνα σε σχέση με συγκεκριμένη καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη περί σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης της Ελένης Χρονοπούλου, δικηγόρου και μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η ασκούμενη φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του Γεωργούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μία ακόμα γυναίκα φέρεται να παρενοχλήθηκε από τον ευρωβουλευτή, ενώ ένας άνδρας υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα φέρεται (τέλη 2019 - αρχές 2020) σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τότε στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου να είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη εκτός Ευρωκοινοβουλίου σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο. Φέρεται να είχε πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, εντούτοις το θέμα δεν προχώρησε, και η ίδια δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει κι αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0w6qgoq2op)


Η ίδια φέρεται να είχε τον ρόλο φωτογράφου σε συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή σε διεθνή ΜΜΕ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, όπως μεταδίδει το Mega.

Μαζί με την κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, έφυγε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και είχε φέρει την ασκούμενη στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή.

Οι καταγγελίες των δύο δεν έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, νομική μορφή.

Υπάρχει και τρίτη περίπτωση που αφορά γυναίκα η οποία αναμένεται να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα υποστηρίζει πως έχει στοιχεία εις βάρος του. Ωστόσο, τότε έκανε απλή αναφορά και δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Η γυναίκα φέρεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της και για το αν θα πρέπει τώρα να προβεί σε καταγγελίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0u3rnyejxd)


Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Γεωργούλη

Παράλληλα, πρόθεση συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές φέρεται να δείχνει ο Αλέξης Γεωργούλης. Σύμφωνα με το Star, φέρεται να έχει ζητήσει ακρόαση και πριν αρθεί η ασυλία του. 

Όσον αφορά την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή, αναμένεται να γίνει μια συνεδρίαση από την Επιτροπή, ωστόσο, στην ατζέντα της την επόμενη εβδομάδα δεν συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση Γεωργούλη και η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 30 Μαΐου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Η σοκαριστική ομολογία του ανήλικου μαχαιροβγάλτη – «Τον μαχαίρωσα στην κοιλιά και τον λαιμό»

Ασία: Πρωτοφανής φονικός καύσωνας με 45 βαθμούς Κελσίου - Λιώνει η άσφαλτος, κλείνουν σχολεία

TikTok: Viral βίντεο με κοπέλα που πήρε τον Ντι Κάπριο για τον... πατέρα της Μορόνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης