Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του - «Πάντα θα είναι στο πρώτο πλάνο της ζωής μου»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του - «Πάντα θα είναι στο πρώτο πλάνο της ζωής μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον φίλο και συνάδελφό της η ηθοποιός - «Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε» ευχήθηκε

hristos-hatzipanagiotis
Με μία τρυφερή ανάρτηση θέλησε να ευχηθεί η Βίκυ Σταυροπούλου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για τα γενέθλιά του.

Η ηθοποιός ευχήθηκε στον καλό της φίλο, με δύο κοινές τους φωτογραφίες και μια αφιέρωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους εμφανίζονται σε μία χαρούμενη στιγμή τους, να γελούν, ενώ βρίσκονται στην εξοχή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε τον ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια.

«Ο Χρήστος μου, που πάντα θα είναι στο πρώτο πλάνο της ζωής μου, πάντα θα είναι η οικογένειά μου, πάντα θα με βελτιώνει, θα με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και θα με τσαντίζει όσο κανένας άλλος, έχει σήμερα γενέθλια», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, του έστειλε τις ευχές της γράφοντας: «Να σε χαιρόμαστε, να είσαι γερός, δημιουργικός, χαρούμενος και πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης