Αλέξανδρος Τσουβέλας: Υπάρχουν άνθρωποι που μου εύχονται να μην ζήσω

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Υπάρχουν άνθρωποι που μου εύχονται να μην ζήσω

«Έχω πολλούς haters» δήλωσε ο κωμικός κι εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια

alexandros-tsouvelas
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο τα αντιμετωπίζει.

Ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε αρχικά: «Έχω πολλούς haters, έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα».

Ωστόσο, εκείνος έχει βρει πλέον, τον τρόπο να μην επηρεάζεται από αυτά. «Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. Δεν βρίζουν εσένα που προσβάλλεσαι, βρίζουν κάποιον σαν κι εσένα. Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα. Έχουν μάθει να μισούν, όποιος κι αν είναι σε αυτή τη θέση, αυτοί κάτι θα βρουν», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0obfvawz0x)
Κλείσιμο

Τέλος, σημείωσε πως θεωρεί ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει, εξαιτίας της ευκολίας που έχει κανείς να μπει στο διαδίκτυο και να αφήσει το σχόλιό του.

«Πιστεύω ότι όλα γιγαντώνονται πίσω από μια οθόνη, γιατί πολλοί λένε "βούλωσέ το" κι από κοντά "γεια σου, τι κάνεις;"», τονίζει και συμπληρώνει: «Το live θέλει λίγη προσοχή, μια διαχείριση για το τι περνάει και τι όχι. Σκέφτεσαι διπλά και τριπλά "αυτό πώς να το πω;" κλπ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης