Σασμός: Ο «Τόλης», η «Άσπα» και ο «Μύρωνας» φωτογραφίζονται μαζί στα γυρίσματα
Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Μπίρκου
Tα γυρίσματα του «Σασμού» συνεχίζονται και ο Θάνος Μπίρκος μοιράστηκε με το κοινό του ένα στιγμιότυπο.
Ο τηλεοπτικός «Τόλης» της δραματικής σειράς του Alpha φωτογραφήθηκε με τη Βέρα Μακρομαρίδου (Άσπα) και τον Δημήτρη Μαμιό(Μύρωνα).
Ο ηθοποιός μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Σε αυτή, μπροστά στον φακό ποζάρει, κρατώντας στα χέρια του ένα μπουκέτο με λουλούδια ο Δημήτρης Μαμιός, ενώ πίσω του στέκονται η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Θάνος Μπίρκος.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Μια κάποια άνοιξη στο γύρισμα σήμερα...».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.