Μάργκοτ Ρόμπι: Η πρώτη της αντίδραση όταν διάβασε το σενάριο για την ταινία της Barbie

Μάργκοτ Ρόμπι: Η πρώτη της αντίδραση όταν διάβασε το σενάριο για την ταινία της Barbie

Η ηθοποιός πίστευε πως κανείς δεν θα έδινε το «οκ» για την ταινία

margkot-robi
Η νέα ταινία της Warner Bros., «Barbie», με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός θεωρούσε πως κανείς δεν θα έδινε το «οκ» για να ξεκινήσει η παραγωγή.

Όπως δήλωσε μέσα από μία νέα της συνέντευξη στα BAFTA η Μάργκοτ Ρόμπι, την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο, όσο κι αν ενθουσιάστηκε, θεωρούσε ότι η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στους κινηματογράφους.

«Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie, είπα "α! Αυτό είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία"», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Τελικά, μας άφησαν».

Όταν στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με την πλοκή της ταινίας, για την οποία δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γνωστό, η Χολιγουντιανή σταρ δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Κλείσιμο
Εν τέλει, η ταινία όχι μόνο αγοράστηκε από τη Warner Bros., αλλά τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν έχουν ήδη γίνει viral και μετρούν εκατομμύρια προβολές.



Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει η Γκρέτα Γκέργουιγκ (που έχει κάνει τα «Lady Bird», «Little Women») με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της ομώνυμης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Σίμου Λίου, Γουίλ Φέρελ, Ncuti Gatwa, Μάικλ Σέρα, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν και Κέιτ ΜακΚίνον. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, Μπάρμπι και Κεν χαιρετιούνται και ξεκινάει το ειδύλλιό τους, ενώ όπως φαίνεται στη συνέχεια, αρκετά προβλήματα θα μονοπωλήσουν τη σχέση τους.

Barbie | Teaser Trailer 2

Όπως έγινε γνωστό, η Ντούα Λίπα θα έχει κι εκείνη έναν ρόλο στην ταινία. Η τραγουδίστρια θα υποδυθεί τον ρόλο της γοργόνας Barbie, ενώ συγχρόνως θα ηχογραφήσει το τραγούδι που θα στολίσει το soundtrack της ταινίας.


Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης