Η Ελένη Χαμπέρη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο της μήνυμα.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε ένα Instagram story, θέλοντας να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και όσους την στήριξαν στο παιχνίδι.
«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Για μένα τέλος η καρύδα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την αγάπη σας, πραγματικά συγκινούμε! Επιστροφή στην πραγματική ζωή! Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε η ζωή είναι μικρή και πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και να βλέπουμε τα θετικά σε κάθε κατάσταση» έγραψε.
Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτηση της Ελένης Χαμπέρη:
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.