Φαίη Σκορδά: «Δεν λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου»

Φαίη Σκορδά: «Δεν λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου»

Όσα είπε για το παλιό και το νέο τηλεοπτικό της «σπίτι», αλλά και το μεγάλωμα των παιδιών της

skorda_synenteyksi782
Για το αν αισθάνεται ανταγωνισμό από άλλες γυναίκες, την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και την καθημερινότητά της ως μητέρα δύο αγοριών μίλησε η Φαίη Σκορδά, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Ανάμεσα σε όσα είπε στο περιοδικό «Glow» η παρουσιάστρια, κλήθηκε να σχολιάσει, το πώς κατάφερε να μην προκαλεί αισθήματα ανταγωνισμού σε άλλες γυναίκες.

Σε σχετική ερώτηση, απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορεί να ζηλεύουν το σώμα ή το πρόσωπό μου, γιατί εγώ ούτε όμορφη με θεωρώ ούτε ως όμορφη φέρομαι. Δε μένω σε αυτό και δεν το εκπέμπω. Το να ποζάρω μπροστά στον φωτογραφικό φακό είναι κάτι που το έχω μάθει, μπορώ να λειτουργήσω. Στη ζωή μου, όμως, δεν κινούμαι σε έναν χώρο ως ωραία. Επίσης, δε θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι μικρόψυχες, ούτε ότι ζηλεύουν όσες είναι όμορφες. Αντίθετα, νιώθουν ζήλια όταν κάποιες γυναίκες δίνουν δικαίωμα με τη ματιά τους, με το βλέμμα τους. Δε ζηλεύεις, λοιπόν, το όμορφο και το ωραίο -εγώ καταρχάς λατρεύω τις ωραίες, μέσα κι έξω, γυναίκες-, αλλά κάποια που πάει να σου κλέψει κάτι δικό σου. Εσωτερικό και υποσυνείδητο φόβο σού βγάζει κάποιος με τη συμπεριφορά του. Και η μητέρα μου είναι έτσι με τις γυναίκες, ίσως και περισσότερο από μένα. Το έχω ζήσει αυτό. Δεν υπήρχε ποτέ ανταγωνισμός, αλλά συμπαράσταση, ποτέ ζήλια αλλά θαυμασμός. Λυπάται με τις λύπες των φίλων της, χαίρεται με τις χαρές τους και αυτό προκύπτει από την αυτοεκτίμηση και την ασφάλεια που νιώθει ως άνθρωπος».

Για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να «μετακομίσει» στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα μίλησαν πολλοί άλλοι για μένα, οπότε εγώ με τη στάση μου και ορισμένες νύξεις μέσα από την εκπομπή έδωσα κάποιες απαντήσεις. Για όσα ακούστηκαν δεν μπορώ να απαντήσω με λόγια, απάντησα όμως με πράξεις και συγκεκριμένες επιλογές. Ακόμη κι όταν δεν απαντώ, κάτι σημαίνει, η σιωπή είναι απάντηση. Όταν χρειάζεται, εκφράζω τη γνώμη μου, αλλά ποτέ για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Τα τελευταία χρόνια, για πράγματα σοβαρά ή σημαντικά έχω πει την άποψή μου. Και είχε και κόστος».

Σε ό,τι αφορά στην αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και τη μετακίνησή μου στον ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησα πριν από δέκα μήνες ένα κανάλι, χωρίς να ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο. Χαιρέτησα έναν σταθμό που αγάπησα και με στήριξε στο έπακρο. Και τα στελέχη, και ο Θοδωρής Κυριακού, ήταν πάντα δίπλα μου. Και όπως κάνω συνήθως, δεν είχα προετοιμάσει το τι θα πω. Είναι η καρδιά μου που μιλάει, όπως μίλησε και σε εκείνο το “αντίο” που κράτησε ένα λεπτό. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, δεν είχα δεύτερο σενάριο, ούτε είχα κλείσει την επόμενη στέγη μου. Δε φεύγω από κάπου για να πάω κάπου αλλού. Θα έφευγα κι ας έμενα χωρίς δουλειά. Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο-, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα».

Για το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» της, τον ΣΚΑΪ, είπε:

«Xρειάστηκε μισή ώρα για να το αποφασίσω. Με έπεισαν, γιατί κατάλαβα ότι με ήθελαν πολύ και εγώ είμαι συναισθηματικός άνθρωπος.  Διαπιστώνω άριστη συμπεριφορά απέναντί μου, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, των διευθυντών, αλλά και της παραγωγής. Είμαι πράγματι πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή μου, βλέπω ότι εκτιμούν την προσπάθεια που κάνω. Γι’ αυτό παρουσίασα και το “Voice”, γιατί μου το ζήτησαν. Η πρώτη απάντησή μου ήταν “όχι, αποκλείεται”, αλλά προφανώς έχουν βρει τα κουμπιά μου, μου άφησαν χρόνο να το σκεφτώ, δε με πίεσαν».
Κλείσιμο

Για το μεγάλωμα των παιδιών της, τον 11χρονο Γιάννη και τον 8χρονο Δημήτρη, η παρουσιάστρια δήλωσε:

 «Στα 43 μου έχω δύο υπέροχα παιδιά και αν σε μία ηλικία κάνεις τον απολογισμό σου, εμένα ο απολογισμός μου έχει να κάνει με παιδικά όνειρα που, αν το θέλει ο Θεός, μια μέρα θα πραγματοποιηθούν. Με ρωτάς για το ενδεχόμενο ενός συντρόφου. Αν, λοιπόν, το ροζ όνειρο πραγματοποιηθεί, θα γίνει, επειδή είναι να έρθει και όχι επειδή θα το κυνηγήσω. Σαφώς και δεν έχω παραιτηθεί από τη γυναίκεια μου φύση, γιατί θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Δεν ξέρω αν ονειρεύομαι πλέον, αλλά θα ήθελα να μπορώ να ονειρεύομαι».

«Τα παιδιά θα ήταν σύμφωνα στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;» ήταν η επόμενη ερώτηση, στην οποία, η Φαίη Σκορδά απάντησε:

«Ο Γιάννης και ο Δημήτρης θέλουν να βλέπουν τη μαμά ευτυχισμένη, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Είμαι αληθινή μαζί τους, με καταλαβαίνουν αμέσως, με νιώθουν. Αντιλαμβάνονται όταν είμαι στενοχωρημένη και δεν ξεκολλάνε από δίπλα μου. Ξέρεις τι θέλω ειλικρινά για τα παιδιά μου; Να είναι ευτυχισμένα με ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό τους. Να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, να πολεμούν και να ονειρεύονται αυτά που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι ξεκάθαρες επιλογές οδηγούν στην ευτυχία, στη χαρά και την αγάπη».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έγινε θεία πρόσφατα.

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία» είπε η παρουσιάστρια.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ELLI POUPOULIDOU

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ραγκούσης δήλωνε μικρά ή μηδενικά εισοδήματα στα πόθεν έσχες του για τη βίλα στην Πάρο

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής - Ρίχνει ευθύνες και στον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης