Οι πιο άβολες συνεντεύξεις στην ιστορία του Χόλιγουντ

Οι πιο άβολες συνεντεύξεις στην ιστορία του Χόλιγουντ

Από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αμήχανες στιγμές των σελέμπριτι σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

aniston_cruise_spears_hollywood_arthro
Μπορεί πολλοί από αυτούς να έχουν διακριθεί για το αστείρευτο ταλέντο τους στην υποκριτική ή τη μουσική, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν με την ίδια ευκολία άβολες ρωτήσεις που δέχτηκαν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους.

Η προσωπική ζωή μεγάλων ποπ σταρ και των Χολιγουντιανών ηθοποιών απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ σε τέτοιο βαθμό, που οι περισσότερες ερωτήσεις σε συνεντεύξεις τους, φέρνουν σε αμηχανία μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάματος.

Από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο άβολες στιγμές των σελέμπριτι σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η σεξουαλική ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν ένα περιζήτητο θέματα στα ξένα μέσα ενημέρωσης, με τους περισσότερους συνεντευκτές να προσπαθούν να εξασφαλίσουν πρώτοι, κάποια αποκλειστική πληροφορία. Σε μια συνέντευξη του 2003, η Νταϊάν Σόϊερ έφερε σε δύσκολη θέση την 21χρονη τότε καλλιτέχνιδα για τις επιλογές της.

Τη ρώτησε, μεταξύ άλλων: «Έκανες κάτι που προκάλεσε [σ.σ στον πρώην της, Τζάστιν Τίμπερλεικ] τόσο πόνο, τόση ταλαιπωρία... Τι έκανες;... είπες: "Έχω κοιμηθεί μόνο με ένα άτομο σε όλη μου τη ζωή, δύο χρόνια μετά τη σχέση μου με τον Τζάστιν". Και όμως, άφησες την εντύπωση ότι δεν ήσουν πιστή, ότι πρόδωσες τη σχέση...» και: «Αν μιλούσες τώρα στη μικρή σου αδελφή και το κορίτσι που έλεγε ότι θα έμενε παρθένα μέχρι να παντρευτεί... Πιστεύεις ακόμα ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί γι' αυτό;».
Britney Spears - Interview with Diane Sawyer @ ABC Primetime (2003) [TV Rip AI]

Καθώς η συνέντευξη συνεχιζόταν, η Σόϊερ φάνηκε να επιπλήττει την ποπ σταρ για τα ρούχα που φόρεσε ως μοντέλο για φωτογραφήσεις σε περιοδικά, λέγοντάς της: «Τι συνέβη στα ρούχα σου;... Τι είναι αυτό;». Η Σπίαρς δεν έκρυψε την αμηχανία της. Της απάντησε: «Τι συμβαίνει; Έχει να κάνει με το να κάνεις μια όμορφη φωτογραφία. Αισθάνομαι άνετα στο δέρμα μου... Νομίζω ότι είναι εντάξει να εκφράζεσαι».

Τομ Κρουζ
Το 2005, ο Τομ Κρουζ βρέθηκε καλεσμένος του Ματ Λάουερ στο «Today Show» για να προωθήσει τη νέα τότε ταινία του, «War of the Worlds». Η συνέντευξη ξεκίνησε ομαλά μέχρι, τα πράγματα να πάρουν γρήγορα άσχημη τροπή.

Ο Κρουζ επέκρινε τον παρουσιαστή, λέγοντάς του ότι δεν γνώριζε αρκετά για την ψυχιατρική. Στην έντονη συζήτηση που ακολούθησε, ο Κρουζ άρχισε να υπερασπίζεται με πάθος τις αρχές της Σαηεντολογίας και τις γνώσεις του στην ψυχιατρική. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο αντρών και η συνέντευξη άφησε ιστορία, ως μία από τις πιο άβολες στιγμές του Χολιγουντιανού αστέρα.
Tom Cruise's Heated Interview With Matt Lauer | Archives | TODAY
Κλείσιμο

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Το 2015, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ προωθούσε τη νέα του ταινία, «Avengers: Age of Ultron» και μία από τις συνεντεύξεις του, πραγματοποιήθηκε στο Channel 4 News, η οποία έμελλε να γίνει η πιο δημοφιλής «κακή στιγμή» όπως την περιέγραψαν τα media του ηθοποιού.

Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι ο Βρετανός δημοσιογράφος, Κρίσναν Γκουρού-Μέρθι, να παρεκκλίνει από το κομμάτι της ταινίας και να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τους εθισμούς, τις καταχρήσεις και τη φυλάκιση. Τότε, ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται τόσο άβολα, ώστε να δώσει πρόωρο τέλος στη συνέντευξη. Σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε, λέγοντας ότι τελείωσε με την προβολή.
Robert Downey Jr full interview: star walks out when asked about past

Τσάρλι Σιν
Το 2011 δεν ήταν η χρονιά του Τσάρλι Σιν, αφού απολύθηκε από τη δημοφιλή σειρά «Two and a Half Men». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Today Show» για να συζητήσει σχετικά με αυτό και τα πράγματα γρήγορα ξέφυγαν από τον έλεγχο. Ο Σιν ξεσπάθωσε, αποκαλώντας τον δημιουργό της σειράς «τσαρλατάνο» και κάνοντας παράξενους ισχυρισμούς για το δικό του «αίμα τίγρης». Η συνέντευξη ήταν τόσο άβολη που πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο Σιν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
Sheen again on today show march 2011

Τζένιφερ Άνιστον
Λίγο πριν τα 00s η Τζένιφερ Άνιστον ήταν από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα, για συνεντεύξεις σε εκπομπές, ενώ απολάμβανε τον τίτλο της «ωραίας» στη μικρή οθόνη.

Το 1998 η πρωταγωνίστρια των «Friends» βρέθηκε καλεσμένη του Ντέιβιντ Λέτερμαν και η εξέλιξη της βραδιάς. Η συζήτηση όμως, πήρε μια περίεργη τροπή όταν ο οικοδεσπότης του «Late Show» διέκοψε τη ροή κάνοντας ένα περίεργο αίτημα. Λίγο αργότερα, η Άνιστον είχε αναφέρει ότι κάποτε συνάντησε θαυμαστές της σε ένα χαμάμ.

Τότε ο Λέτερμαν έβαλε το χέρι του στον ώμο της και της είπε: «Συγχωρέστε με αν αυτό είναι αγενές. Απλά θέλω να δοκιμάσω ένα πράγμα...» και επιχείρησε να βάλει μια τούφα από τα μαλλιά της Άνιστον στο στόμα του και να τη ρουφήξει. Μετά την αμήχανη στιγμή, ο παρουσιαστής προσπάθησε να δικαιολογήσει την κίνηση αυτή και της έδωσε ένα χαρτομάντιλο: «Ορίστε. Πετσέτα... Συγγνώμη... κάτι που έχει να κάνει με το χαμάμ» είπε.
David Letterman sucks on Jennifer Aniston's hair

Λίντσεϊ Λόχαν
Οι εθισμοί της Λίντσεϊ Λόχαν με απαγορευμένες ουσίες, έχουν αποτελέσει συχνά αντικείμενο σχολιασμού στα tabloids και δεν έλειψαν από πολλές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της.

Για ακόμη μία φορά, ο Λέτερμαν έφερε καλεσμένη του σε δύσκολη θέση, όταν η Λόχαν πήγε στην εκπομπή του το 2013 για την ταινία της, «Scary Movie 5».

Ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν από μια δικαστικά επιβαλλόμενη 90ήμερη αποτοξίνωσή της. Αντί να επικεντρωθεί στη δουλειά της, ο Λέτερμαν την πίεζε συνεχώς να μιλήσει για τον εθισμό της, εκτοξεύοντας τη μία ερώτηση μετά την άλλη. «Ξέρεις ότι συνήθως κάνω αστεία για σένα... Δεν θα έπρεπε να είσαι σε κέντρο αποτοξίνωσης τώρα;... Πόσο καιρό θα είσαι σε κέντρο αποτοξίνωσης;... Πόσες φορές έχεις πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης;... Πώς θα είναι διαφορετική αυτή η φορά;... Τι έχουν στη λίστα τους;... Τι θα δουλέψουν όταν περάσεις την πόρτα;... Έχεις προβλήματα εθισμού;» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που «βομβάρδισαν» την ηθοποιό εκείνο το βράδυ.

Στην αρχή, η Λόχαν απάντησε ευγενικά στις ερωτήσεις του. Ο ίδιος φάνηκε να κοροϊδεύει τη σοβαρή κατάστασή της και εκείνη απάντησε φανερά ενοχλημένη:
David Letterman made Lindsay Lohan cry (2013-04-10)

«Μπαίνω σε θεραπεία στις 2 Μαΐου... Θα είμαι εκεί τρεις μήνες... Έχω πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης αρκετές φορές... Δεν το συζητήσαμε αυτό στην προ-συνέντευξη. Νομίζω ότι αυτό είναι μια ευκαιρία για μένα να επικεντρωθώ σε αυτό που αγαπώ στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Νομίζω ότι είναι ευλογία...».

Παρά την προσπάθειά της να διακωμωδήσει στη συνέχεια την κατάσταση, ο Λέτερμαν συνέχισε να την πιέζει για απαντήσεις. Τελικά, η ηθοποιός τράβηξε το χαρτί με τις ερωτήσεις από τα χέρια του για να διαβάσει ποιες θα ήταν οι επόμενες παρατηρήσεις του και ανταπάντησε:

«Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και ανυπομονώ να αφιερώσω χρόνο για μένα... δεν μπορείς να το κάνεις να φαίνεται σαν αστείο. Αυτό είναι πολύ κακό. Όχι, δεν το κάνεις αυτό. Δεν θα το κάνουμε αυτό... Δεν θέλω να κάνω πλάκα γι' αυτό. Δεν είναι αστείο».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης