Η Μαίρη Ραζή έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή», όπου και συμμετείχε και τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.
Η ηθοποιός μίλησε με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο περιοδικό «Λοιπόν». Όσο για τη σειρά «Η ώρα η καλή» που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, είπε αρχικά: «Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα».
«Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτό τον ρόλο ειδικά για μένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Όσο για το αν διατηρεί σήμερα επαφές με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ανέφερε: «Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ».
Όπως είπε, ανέκαθεν ο συνάδελφός της απείχε από τη δημοσιότητα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. «Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση», σημείωσε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.