Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στο όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.
Μάλιστα, ήταν δεν δίστασε να μιλήσει τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτηκαι να αποκαλύψει τις «κρυφές» τους συναντήσεις τα βράδια.
«Θεωρώ πως ο Σάκης Κατσούλης ευνοεί την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από άποψη ματσαρισμάτων. Πολλές φορές έλεγε για παράδειγμα στη Σταυρούλα να μην την επιλέξει. Δεν ξέρω αν το έκανε στρατηγικά, θεωρώ πάντως ότι τα δύο παιδιά είναι πολύ ευνοημένα, που έχουν ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crcs22vaf0q1)
Όπως είπε στη συνέχεια, τα βράδια οι δύο παίκτες των αντίπαλων ομάδων συναντιούνται κρυφά. Παρόλο που καταλαβαίνει την ανάγκη τους να δουν ο ένας τον άλλο, θεωρεί πως είναι άδικο για τους συμπαίκτες τους.
«Παρόλο που είναι σε διαφορετικές ομάδες, εκείνοι συναντιούνται. Τα βράδια συναντιούνται. Από τη μια το καταλαβαίνουμε, γιατί είναι μαζί, οπότε θέλει να δει ο ένας τον άλλον, αλλά από την άλλη, είναι άδικο, γιατί για κάποιον λόγο τους χώρισε η παραγωγή», σημείωσε η Τζο Μαριδάκη.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.