Η Τζο Μαριδάκη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor All Star και έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα.
Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας».
Αρχικά, είπε: «Από τη μία ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες και πιστεύω ότι αν είχα λίγο χρόνο ακόμα, θα πήγαινα καλύτερα. Παρόλα αυτά, τελικά καλύτερα που αποχώρησα γιατί αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έζησα αυτή την εμπειρία και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί έχει πιο πολύ ριάλιτι. Έχουν πάει όλοι μέσα συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crb34r4nsit5)
«Με τον Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα, έβλεπα όμως μια ομάδα που δεν ψηφίζει έναν από τους παίκτες της, παρόλο που δεν φέρνει νίκες. Ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, δεν στεναχωριέται όταν φέρνει νίκες, αλλά όταν τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, τον πείραξε» πρόσθεσε στη συνέχεια, η Τζο Μαριδάκη.
Τέλος, η Τζο Μαριδάκη αναφέρθηκε και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως ψηφίζει μόνο γυναίκες. «Η Μαριαλένα πιστεύω ότι ψηφίζει τις γυναίκες, επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της, για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί» είπε χαρακτηριστικά.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.