Γιώργος Χριστοδούλου: «Κι οι άνδρες είναι θύματα της πατριαρχίας»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Κι οι άνδρες είναι θύματα της πατριαρχίας»

«Και ο άνδρας πρέπει να ανταποκριθεί σε ένα πρότυπο δυνατού, επιτυχημένου και αποκομμένου από το συναίσθημα ανθρώπου» ανέφερε 

giorgos-hristodoulou__1_
Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο του «Σταύρου» στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του ρόλου που υποδύεται, αλλά και το πώς τον βλέπει το κοινό.

«Καταλαβαίνω όλα τα αισθήματα του κόσμου για τον Σταύρο, στον Σασμό. Είναι ένας χαρακτήρας που σχεδόν από γραφής ήταν αρνητικός, ακόμα και όταν ήταν θετικός προς την Αργυρώ, γιατί πολύ απλά ήταν ένα εμπόδιο που μπήκε ξαφνικά στη μέση και λειτουργούσε σαν απειλή. Εγώ όμως σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους μιλάει ο Σταύρος, μιλάω εγώ σαν καλλιτέχνης μέσα από τον Σταύρο, που είναι άνθρωποι που μπορεί να έχουν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις ή σε ανάλογες συναισθηματικές καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqrou021f36p)

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτό που θα ήθελε ο ίδιος για τον χαρακτήρα του στη δραματική σειρά είναι να αποκτήσει «ισορροπία». «Στο τέλος, θα ήθελα να βρει τον εαυτό του, να αποκτήσει μια ισορροπία και να φύγει. Αυτό θα είναι μια ηθική δικαίωση. Δεν θα έχει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε, το παιδί που βρέθηκε στον δρόμο του δεν θα είναι απόλυτα παιδί του, αλλά τουλάχιστον θα έχει συντροφιά τον εαυτό του», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για την πατριαρχία στην κοινωνία και πώς ακόμα και οι άνδρες καμιά φορά γίνονται θύματά της. «Κι οι άνδρες είναι θύματα της πατριαρχίας, με κάποιον τρόπο. Όχι με τον ίδιο με τις γυναίκες, αλλά είναι. Γιατί και ο άνδρας πρέπει να ανταποκριθεί σε ένα πρότυπο δυνατού, επιτυχημένου και αποκομμένου από το συναίσθημα. Εγώ τα παιδιά μου, έχοντας δυο αγόρια, τα προτρέπω να δέχονται τα συναισθήματα τους. Εγώ και ο αδελφός μου, σαν αγόρια, μπορεί να ακούσαμε άλλα πράγματα», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqrovulrgon5)


Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 50χρονη στη Γλυφάδα - Ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μέσα στο σπίτι της

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Le Soir: Ο Παντσέρι «ομολογεί» - Με τον Τζόρτζι πήραμε 2,6 εκατ. ευρώ - Η Καϊλή πήρε 250.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης