Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Βανδή - Μπισμπίκη: «Όταν έχεις παιδιά, θέλει λίγο σεβασμό»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Βανδή - Μπισμπίκη: «Όταν έχεις παιδιά, θέλει λίγο σεβασμό»

Τι είπε ο γνωστός επιχειρηματίας για τον αντικαπνιστικό νόμο στα νυχτερινά κέντρα και το Survivor All Star

Vandi_Bisbikis
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, τον αντικαπνιστικό νόμο στα νυχτερινά κέντρα με αφορμή τη φωτογραφία του ηθοποιού με τσιγάρο αλλά και το Survivor All Star.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα» είπε αρχικά. Όσον αφορά τους καλλιτέχνες που έχουν φωτογραφηθεί να κρατούν τσιγάρο επάνω στη σκηνή λέει: «Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσπονας Βανδή: «Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. “Ε ξύσου” του λέω εγώ. “Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι” μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4mtn4rha9d)

Ο επιχειρηματίας ρωτήθηκε και για το φετινό Survivor All Star, καθώς ο γιος του έχει περάσει στο παρελθόν, από το ριάλιτι επιβίωσης. «Προτιμούσα να δω καινούργιες φάτσες φέτος. Άλλοι χόντρυναν, άλλους τους έπεσαν τα μαλλιά. Το μόνο που κάθομαι και σκέφτομαι είναι: αν αυτός ο Μαρτίκας έχει όλα αυτά τα φαρμακεία που λέει, τι θέλει τώρα η αλεπού στο παζάρι; Τι δουλειά έχει αυτός να τα βάζει με τα παιδαρέλια; Τι έχει να κερδίσει; Πέρσι τη βρήκε τη γυναίκα εκεί, φέτος θα την χάσει οπωσδήποτε» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4n3iag2ujd)
Κλείσιμο

Ο επιχειρηματίας μίλησε για τις συνεργασίες του με πετυχημένους καλλιτέχνες και τις αναμνήσεις που έχει από αυτές.
Για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση, αποκάλυψε: «Όταν δουλεύαμε με την Άννα Βίσση ψάχναμε κοριτσάκια για το πρόγραμμα και της είπα ‘δεν παίρνουμε την Βανδή; Είναι ωραία’. Η Βίσση τότε μου απάντησε: «'Τρελός είσαι; Αυτή κάνει εμένα και θα την εκπαιδεύσω κιόλας;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4n0yfhjzdd)


Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας - Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»

Καθοδηγούμενη του Παντσέρι εμφανίζουν την Καϊλή - «Ζούσε σαν σταρ του σινεμά»

Ο Ερντογάν μεγαλώνει το ρήγμα με τη Δύση με νέο ξέσπασμα κατά ΗΠΑ, Γαλλίας, Σουηδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης