Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Μαζί σε πάρτι παρά τις φήμες χωρισμού

Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Μαζί σε πάρτι παρά τις φήμες χωρισμού

Όλο το παρασκήνιο - Η ηθοποιός διέγραψε το Instagram της - Τι λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού

Fox-Kelly_Exof
Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο του Super Bowl παρά τις φήμες ότι έχουν χωρίσει. Μια πηγή είπε στο ET, ότι το ζευγάρι ήταν μαζί σε πάρτι «κάθε βράδυ» και «φαινόταν μια χαρά».

«Η Μέγκαν και ο MGK ήταν μαζί όλο το Σαββατοκύριακο του Super Bowl. Εθεάθησαν μαζί σε πάρτι, συμπεριλαμβανομένου του χθεσινού και φαίνονταν μια χαρά», είπε η ίδια πηγή. «Χθες το βράδυ ο Μασίν Γκαν Κέλι εμφανίστηκε επίσης σε ένα πάρτι, αλλά φαινόταν λίγο χαμένος. Δεν είχε πολύ ενέργεια και η παράστασή του δεν ήταν σπουδαία».

Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν από τη Μέγκαν Φοξ έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram. Πριν από αυτό όμως είχε ανεβάσει ένα σέξι στιγμιότυπο το οποίο είχε συνοδεύσει με μερικούς αινιγματικούς στίχους.

«Μπορείς να γευτείς την ατιμία, είναι στον αέρα που αναπνέεις», έγραψε η Μέγκαν Φοξ. Τα εν λόγω λόγια είναι ένας στίχος από το τραγούδι Pray You Catch Me της Μπιγιονσέ από το άλμπουμ της Lemonade. Λόγω της επιλογής του τραγουδιού, πολλοί από τους followers της εικάζουν ότι πρόκειται για απιστία.

Στη φωτογραφία, η Φοξ ποζάρει στον καθρέφτη, καθώς φοράει μια στενή μαύρη φόρμα με κοψίματα.

MeghanFox


Σε επόμενες φωτογραφίες, η Fox ήταν μαζί με τον κομμωτή της που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Meghan_Giannetos_Duo


Την ανάρτηση συμπλήρωνε ένα βίντεο με μια φλόγα να καίει έναν φάκελο.

Κλείσιμο


Οι followers της Φοξ παρατήρησαν επίσης ότι δεν ακολουθούσε πλέον τον τραγουδιστή και είχε διαγράψει όλα τα ίχνη του από το Instagram της πριν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της. Ο Κέλι- του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker- εξακολουθεί να έχει αναρτήσεις με τον ίδιο και τη Φοξ στα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Αν και το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy την περασμένη Κυριακή, η πηγή λέει στο ET ότι η σχέση τους έχει πολλά «σκαμπανεβάσματα». Η ίδια πηγή λέει ότι είναι σύνηθες για τη Φοξ να απενεργοποιεί το Instagram.

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια πολύ έντονη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχουν την τάση να τσακώνονται και στη συνέχεια να τα βρίσκουν», προσθέτει η πηγή, σημειώνοντας ότι η Φοξ «αρέσκεται επίσης στο να τρολάρει τους θαυμαστές της για να τραβήξει την προσοχή».

Η… προτελευταία δημόσια εμφάνιση
Πριν από το Σαββατοκύριακο του Super Bowl, η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα βραβεία Grammy, για να γιορτάσουν την υποψηφιότητα του Μασίν Γκαν Κέλι για το καλύτερο ροκ άλμπουμ.



Αν και δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο Grammy η Φοξ ήταν πολύ υποστηρικτική: «Το να σε βλέπω να περπατάς με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη, το να σε βλέπω να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος είναι μια εμπειρία απροσμέτρητα πιο ικανοποιητική από το να σε βλέπω να αποδέχεσαι ένα βραβείο», έγραψε αρχικά: «Αν και αυτά θα έρθουν στο μέλλον δεν μπορώ να ξεπεράσω ποτέ πόσο όμορφο είναι το πρόσωπό σου. Ελπίζω μια μέρα να δεις τον εαυτό σου όπως σε βλέπω εγώ. Σε αγαπώ και θα κρατήσω αυτή την ανάμνηση σου για πάντα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός


Τουρκία: Ο Τύπος για τον θερμό εναγκαλισμό Δένδια – Τσαβούσογλου στις σεισμόπληκτες περιοχές


Σεισμός στην Τουρκία: Η τραγωδία μόλις άρχισε - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης