Μέγκαν Φοξ: Φήμες χωρισμού από τον Μασίν Γκαν Κέλι λόγω απιστίας

Μέγκαν Φοξ: Φήμες χωρισμού από τον Μασίν Γκαν Κέλι λόγω απιστίας

«Μπορείς να γευτείς την ατιμία/ είναι στον αέρα που αναπνέεις», γράφει η Μέγκαν Φοξ - «Ποιος είναι ο φίλος της Φοξ που στέκεται δίπλα της» ρωτούσαν τα ξένα μέσα, πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννέτο

megan-mak
Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι, από την αρχή του έρωτα τους προκαλούσαν το ενδιαφέρον. Η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης και έρωτα που επισφραγίστηκε κυριολεκτικά με το αίμα τους, αφού ο ένας ήπιε του άλλου, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει για πάντα. Το ζευγάρι που σε πολλές εμφανίσεις του θύμιζε γκοθ ή κατά άλλους και την οικογένεια Άνταμς, φαίνεται ότι περνάει μια σοβαρή κρίση στη σχέση του.
megan__1_
megan__2_
megan__3_

Το Σάββατο το βράδυ, η αμερικανίδα ηθοποιός έσβησε από τους προσωπικούς της λογαριασμούς όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.  Κάτι που έκανε και ο γνωστός ράπερ, αφού δεν άφησε καμία φωτογραφία της Φοξ στον λογαριασμό του.

Η Μέγκαν Φοξ, αέβασε φωτογραφίες όπου εμφανίζεται με ένα μαύρο σέξι ολόσωμο και στο επόμενο καρέ, ένας φάκελος βρίσκεται στην πυρά. Η λεζάντα από κάτω, γεμάτη νόημα, αναφέρει:  «Μπορείς να γευτείς την ατιμία/ είναι στον αέρα που αναπνέεις». Οι στίχοι αυτοί, είναι από το τραγούδι της Μπιγιόνσε Pray You Catch Me, το οποίο αφορούσε την απιστία του συζύγου της. Δίπλα της, τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι ένας άγνωστος φίλος της στέκεται δίπλα της και την φωτογραφίζει. Πρόκειται για τον έλληνα γνωστό κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος της σταρ και επιμελείται σε κάθε δημόσια εμφάνιση της το μακιγιαζ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)


Όπως ήταν φυσικό, το instagram πήρε φωτιά, η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε τα 1,8 εκατομμύρια likes και τα σχόλια από κάτω είναι εκατοντάδες χιλίαδες. Κάποια από αυτά αναφέρουν: «αν είχε την Φοξ και ήταν άπιστος, τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα κορίτσια» γράφει μια χρήστρια. «Ο Πιτ Ντέιβεντσον, έχει μπεί στη συζήτηση», διακωμωδεί άλλος χρήστος αφού ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται πλάι σε όλες τις φρεσκοχωρισμένες του Χόλιγουντ. «Ίσως τα έμπλεξε με τη Σόφι», αναφέρει ένας χρήστης για να λάβει απάντηση από τη Φοξ «ίσως εγώ έμπλεξα με τη Σόφη», βάζοντας νέο λάδι στη φωτιά.

Δεν πέρασε απαρατήρητο επίσης, το ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση η αμερικανίδα ηθοποιός έκανε follow τον γνωστό ράπερ, Εμινέμ.

Λίγα 24ώρα πριν πάντως, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στα βραβεία Grammy και έδειχναν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Χρήστες όμως του TikTok, είχαν ανεβάσει πρόσφατα στιγμιότυπα του ζευγαρίου όπου η Μέγκαν Φοξ φαίνεται δυσαρεστημένη από τον σύντροφό της και οι εκφράσεις της έδειχναν εκνευρισμό. 

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2020, μετά από δύο χρόνια αρραβωνιάστηκαν. 

Τότε στην ανάρτησή της η Μέγκαν Φοξ έγραφε: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ευχηθήκαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχαμε ιδέα για τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, ήμασταν μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Με κάποιο τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την κόλαση μαζί και γελάσει περισσότερο απ' όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά, είπα ναι... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22», έγραψε. 

O Machine Gun Kelly δημοσίευσε ένα βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο, γράφοντας: «Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».

Εξ αρχής η σχέση τους δεν έμοιαζε με κάποιο ειδύλλιο από τα συνηθισμένα. Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί πολλές φορές πως η αγάπη τους έχει περάσει από την «κόλαση», ενώ έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αδερφή ψυχή του. «Θα τον περίμενα και μία αιωνιότητα αν χρειαζόταν», είχε πει η ηθοποιός.

Η πρώτη γνωριμία έγινε τον Μάρτιο του 2020 στο σετ της ταινίας Midnight In The Switchgrass. Η Μέγκαν Φοξ είχε ήδη κλείσει μία δεκαετία μακριά από τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο και μοιράζεται την επιμέλεια των τριών παιδιών τους (Νόα, Μπόντι και Τζέρνεϊ).

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα, δεν άργησε πολύ να γίνει γνωστός. Μόλις διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας, δύο εβδομάδες αργότερα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν την καραντίνα μαζί. «Ο χρόνος για αυτούς τους δύο κυλάει σαν νερό. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Ε!News την ίδια περίοδο.

«Κοίταζα τα μάτια του και ένιωθα την πιο ανόθευτη, ευγενική και καθαρή ψυχή. Η καρδιά μου κλείδωσε αμέσως και ήξερα ότι την πάτησα. Είναι η δίδυμη φλόγα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, με τον τραγουδιστή να προσθέτει πως οι δυο τους είναι τα δύο κομμάτια μιας ψυχής που επιτέλους ενώθηκαν.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι από τη μεριά του απέδειξε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Από έφηβος ακόμα, είχε δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να «κατακτήσει» την όμορφη ηθοποιό.

Σύμφωνα με το περιοδικό GQ, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».


Ειδήσεις σήμερα 

Σεισμός στην Τουρκία - Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Πραγματικός γείτονας η Ελλάδα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: 200.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ

Αρτέμιδα: Μαχαίρωσαν 22χρονο σε μπαρ - Καταδίωξε τους δράστες και έπεσε σε φαρμακείο, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης