Survivor All Star- Λιανός: «Είχε ένα μήνυμα από μία ξανθιά» είπε για τον Κατσούλη
Η αντίδραση της Μαριαλένας και τα γέλια των παικτών - Δείτε βίντεο
Παρά τις εντάσεις στο Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί να κάνει τους παίκτες να ξεχάσουν τις κόντρες τους, κάνοντας χιούμορ.
Στο χθεσινό επεισόδιο, ο παρουσιαστής «δεν ήθελε να ανάψει φωτιές», όπως είπε, ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, όμως άλλα έδειξαν οι πράξεις του.
Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου, είπε μπροστά σε όλους και κυρίως μπροστά στην παίκτρια της μπλε ομάδας και σύντροφο του ποδοσφαιριστή, ότι κάποια ξανθιά γυναίκα έστειλε μήνυμα στον Σάκη στο έπαθλο επικοινωνίας.
«Είχε ένα μήνυμα από μία ξανθιά Κρίστι, δεν θέλω να ανάβω φωτιές. Τι είναι αυτά;» του είπε με τον ίδιο να απαντά γελώντας: «Αμάν, ρε Γιώργο! Κράτα το κρυφό. Δεν θέλω να γίνεται θέμα. Θα την πληρώσω, μην το συνεχίζεις».
Η σύντροφος του παίκτη κατάλαβε πως το αστείο απευθυνόταν σε εκείνη και απάντησε στον Γιώργο Λιανό έχοντας επίσης ξεσπάσει σε γέλια: «Δεν του αρέσουν οι ξανθιές αρχικά».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.