MasterChef 2023 - Η μαγειρική μάχη έχει «ανάψει» για τα καλά

MasterChef 2023 - Η μαγειρική μάχη έχει «ανάψει» για τα καλά

Απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, συναρπαστικά γρήγορο. Αυτά είναι τα μερικά από τα κύρια συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του MasterChef 2023.

cover

Στο MasterChef 2023 οι 23 παίκτες τρέχουν και για να φτάσουν, χρησιμοποιούν και το τελευταίο δευτερόλεπτο του διαθέσιμου χρόνου σε κάθε απαιτητική δοκιμασία! Μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν κάθε εβδομάδα 1000 ευρώ αλλά δεν μπορούν να εφησυχάσουν λεπτό καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να δουν τη χειρότερη εκδοχή της έννοιας επιστροφή, επιστροφή στο σπίτι τους! Γιατί εκτός από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, εκτός από τον «κακό» μαγειρικό εαυτό τους, αυτή τη σεζόν οι υποψήφιοι έχουν να «παλέψουν» και με τα φαντάσματα από το παρελθόν! Οι εισβολείς από παλιότερους κύκλους του MasterChef έχουν προκαλέσει πανικό, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται κάποιες φορές «εμπόλεμη»! Ανάμικτα συναισθήματα βιώνουν οι 23 παίκτες, με κάποιους να αποθεώνουν τους «εισβολείς» και κάποιους να «βράζουν στο ζουμί τους» και μόνο στη θέα τους! Μέχρι τώρα πάντως οι εισβολείς έχουν 2 στα 2, με τον Γιώργο Πορφύρη και τον Ηλία Κιαζόλι να μπαίνουν πανηγυρικά ξανά στην κούρσα του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

MasterChef 2023 | Ο Θεόδωρος αυτοπροτάθηκε για τη θέση του κριτή!


 

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αν δεν κρατάγανε τηγάνια και κατσαρόλες, θα μπορούσαν να κρατάνε βελόνα και κλωστή, αφού ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει με το τηλεοπτικό κοινό να απολαμβάνει την τέλεια χημεία τους, το ωραίο χιούμορ τους και τις ξεκαρδιστικές ατάκες τους! 

DSC_0620
Κλείσιμο

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το MasterChef δίνει ιδιαίτερη σημασία στη έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία, μια δοκιμασία που είχε κοινωνικό χαρακτήρα αφού οι δύο ομάδες, κόκκινοι και μπλε, μαγείρεψαν και πρόσφεραν 100 πλήρη γεύματα, θρεπτικά και νόστιμα,  σε συμπολίτες μας για τους οποίους, δυστυχώς, η καθημερινή σίτιση δεν είναι εξασφαλισμένη και δεδομένη.

Απόψε στις 21:00, έρχεται το συμβούλιο της εβδομάδας και οι δύο ομάδες περιμένουν με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα. Ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια, η κόκκινη ή η μπλε; Και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι; 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης