Σιμόν Άσλεϊ για τον ρόλο της στο Bridgerton: «Δεν πίστευα ποτέ πως θα συνέβαινε αυτό στην καριέρα μου»

Σιμόν Άσλεϊ για τον ρόλο της στο Bridgerton: «Δεν πίστευα ποτέ πως θα συνέβαινε αυτό στην καριέρα μου»

Η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix μίλησε για τον ρόλο της και τη σημασία που έχει για εκείνη να υποδύεται μια Ινδή

simon-asley
Η Σιμόν Άσλεϊ μίλησε για τον ρόλο της στο Bridgerton, τι θα συμβεί στη νέα σεζόν και πόσα σημαίνει για εκείνη η συμμετοχή της στη σειρά.

Η 27χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Grazia» και αρχικά, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει μέσα από τον ρόλο της.

«Ακόμα με σταματάνε άνθρωποι στον δρόμο. Έχω όλες αυτές τις όμορφες γυναίκες που έρχονται και μου λένε ότι θαυμάζουν τη δουλειά μου, γιατί όταν με βλέπουν στην οθόνη, νιώθουν κι εκείνες ορατές. Δεν πίστευα ποτέ πως θα συνέβαινε αυτό στην καριέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια σκηνή από τη δεύτερη σεζόν, στην οποία ο χαρακτήρας της, η Κέιτ Σάρνα μια κοπέλα με καταγωγή από την Ινδία, μαζί με την τηλεοπτική της αδερφή φαίνονται να βάζουν λάδι στα μαλλιά τους. Όπως εξήγησε, αυτή η διαδικασία ανήκει στην κουλτούρα των Ινδών.

«Αυτό ήταν κάτι που βίωσα στην παιδική μου ηλικία. Η μαμά μου να μου βάζει λάδι καρύδας στα μαλλιά μου. Αυτή η σκηνή ήταν πολύ νοσταλγική για εμένα και ποτέ δεν πίστευα ότι θα την αναπαριστούσα στην οθόνη. Ήμουν πολύ περήφανη που είδα ανθρώπους να χαίρονται που είδαν μια στιγμή της κουλτούρας μου, η οποία συνδέεται και με εκείνους, στην οθόνη», εξήγησε.


Τέλος, για τον ρόλο της που θα είναι και ο πρωταγωνιστικός στη νέα σεζόν που ακολουθεί, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη. Αυτό που είναι ξεχωριστό με το Bridgerton είναι ότι σε κάθε σεζόν υπάρχει ένα νέο επίκεντρο στις ιστορίες αγάπης. Στην τρίτη σεζόν είμαι ενθουσιασμένη που όλοι θα δουν την ιστορία της Πενέλοπε και του Κόλιν να ξετυλίγεται, γιατί υπήρχε αρκετό καιρό. Όμως, είμαι εξίσου χαρούμενη που θα δουν όλοι την Κέιτ να προσαρμόζεται στην οικογένεια Μπρίτζερτον και θα παρακολουθήσουν κι άλλα κομμάτια της ιστορίας της».

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα αναμένεται την άνοιξη.



Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης