Μεγάλες Προσδοκίες: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser - Αγνώριστη η Ολίβια Κόλμαν

Μεγάλες Προσδοκίες: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser - Αγνώριστη η Ολίβια Κόλμαν

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς - Η εμβληματική ηθοποιός υποδύεται τη δεσποινίς Χάβισαμ

megales-prosdokies
Το πρώτο teaser της επερχομενης μίνι σειράς των δικτύων FX και BBC, «Μεγάλες Προσδοκίες» κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

Η πρωταγωνίστρια, Ολίβια Κόλμαν εμφανίστηκε σε αυτό, αγνώριστη, με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια. Η ηθοποιός υποδύεται την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Πριν από εκείνη, τον ρόλο αυτό είχε υποδυθεί το 1998 η Αν Μπάνκροφτ στην αντίστοιχη ταινία που είχε κυκλοφορήσει.

Great Expectations (2023) - Official Teaser Trailer

Η Χάβισαμ ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλλα, την οποία υποδύεται η Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στον ρόλο του Πιπ ο Φίονν Γουάιτχεντ. Στο teaser, η Χάβισαμ τον «καλωσορίζει» για πρώτη φορά στο Satis House.

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια. Το καστ συμπληρώνουν οι: Άσλεϊ Τόμας, Τζόνι Χάρι, Όουεν ΜακΝτόνελ, Τρίσταν Γκράβελ, Χέιλι Σκουάιρς και Ρούντι Νταρμαλίνγκαμ.


Κλείσιμο
Το κοινό περιμένει πώς και πώς την κυκλοφορία της σειράς και ειδικότερα, την ερμηνεία της Ολίβια Κόλμαν. Άλλωστε, η ηθοποιός έχει αποδείξει πως τα πρότζεκτ εποχής είναι το στοιχείο της. Φτάνει να θυμηθεί κανείς τους ρόλους της στο «Crown» και στην «Ευνοούμενη».



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα χιονοπτώσεων της «Μπάρμπαρα»

Σεισμοί στην Τουρκία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί, εκατομμύρια οι άστεγοι μέσα στο κρύο


Στη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης για το επίδομα ειδικών αποστολών και καλύτερων μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης