Ολίβια Κόλμαν: Αγνώριστη η ηθοποιός στις «Μεγάλες Προσδοκίες» ως «Δεσποινίς Χάβισαμ»

Ολίβια Κόλμαν: Αγνώριστη η ηθοποιός στις «Μεγάλες Προσδοκίες» ως «Δεσποινίς Χάβισαμ»

Το βιβλίο του Τσαρλς Ντίκενς γίνεται σειρά και η ηθοποιός έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο - Δείτε φωτογραφίες

25667150
Αγνώριστη εμφανίζεται η Ολίβια Κόλμαν στις «Μεγάλες Προσδοκίες», το βιβλίο του Τσαρλς Ντίκενς, ετοιμάζεται να γίνει σειρά για τα τηλεοπτικά δίκτυα FX και BBC.

Η ηθοποιός ενσαρκώνει την θρυλική «Δεσποινίς Χάβισαμ». Πριν από εκείνη, τον ρόλο αυτό είχε υποδυθεί το 1998 η Αν Μπάνκροφτ στην αντίστοιχη ταινία που είχε κυκλοφορήσει. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη σειρά, η μεταμόρφωση της Ολίβια Κόλμαν φαίνετια πως έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, καθώς δύσκολα την αναγνωρίζει κανείς. 

Η Δεσποινίς Χάβισαμ είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία παράτησε ο αγαπημένος της στα σκαλιά της εκκλησίας. Από εκείνη τη μέρα και μέχρι τον θάνατό της, δεν έχει βγάλει από πάνω της το νυφικό που θα φορούσε στον γάμο της. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της, την Εστέλλα, την οποία θα υποδυθεί η Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν. Στον ρόλο του ορφανού Πιπ θα δούμε τον Φλον Γουάιτχεντ.

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να φέρουν την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ. Το καστ συμπληρώνουν οι: Άσλεϊ Τόμας, Τζόνι Χάρι, Όουεν ΜακΝτόνελ, Τρίσταν Γκράβελ, Χέιλι Σκουάιρς και Ρούντι Νταρμαλίνγκαμ.

Κλείσιμο
Το κοινό περιμένει πώς και πώς την κυκλοφορία της σειράς και ειδικότερα, την ερμηνεία της Ολίβια Κόλμαν. Άλλωστε, η ηθοποιός έχει αποδείξει πως τα πρότζεκτ εποχής είναι το στοιχείο της. Φτάνει να θυμηθεί κανείς τους ρόλους της στο «Crown» και στην «Ευνοούμενη».



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα για τα αίτια πτώσης του ελικόπτερου στη Σάμο - Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς

Οδηγός επιβίωσης με τις διαφορετικές δόσεις προς την εφορία

Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο - Στη «μάχη» ξανά τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης