Σπίτι με το MEGA: Ο κορυφαίος Γάλλος συνθέτης Ζαν Μισέλ Ζαρ μοιράζεται το νέο του άλμπουμ
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ
Άρωμα Γαλλίας θα έχει το «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, στην πρώτη εκπομπή του 2023.
Ο κορυφαίος Γάλλος συνθέτης Ζαν Μισέλ Ζαρ μιλάει αποκλειστικά από το Παρίσι στο «Σπίτι με το MEGA». Ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι και την επιρροή του στη διεθνή μουσική σκηνή, μας συστήνει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Oxymore», στο οποίο δεν σταματά να πειραματίζεται και να εμπνέει όπως πάντα και τις νεότερες γενιές.
Όπως αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά συζητώντας με τον κεντρικό καλεσμένο της εκπομπής Γιώργο Σαμπάνη, στο παρελθόν είχε πάρει συνέντευξη από τον Ζαν Μισέλ Ζαρ στη Γαλλία.
«Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι το νέο μου άλμπουμ με το ελληνικό κοινό», λέει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος συνθέτης στο βίντεο που θα προβληθεί στο «Σπίτι με το MEGA».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.