Γιώργος Σαμπάνης στο Σπίτι με το MEGA: «Δεν ασχολούμαι πολύ με το αύριο και το χθες»

Γιώργος Σαμπάνης στο Σπίτι με το MEGA: «Δεν ασχολούμαι πολύ με το αύριο και το χθες»

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον τραγουδιστή

SPITI_ME_TO_MEGA__10_
Το  «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Σαμπάνη.  

Δίπλα του θα βρεθούν η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Αναστασία και η Ελευθερία Παπαμιχαήλ. Special guest ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε: «Ήρθαμε ανανεωμένοι και ξεκούραστοι να κρατήσουμε συντροφιά στους τηλεθεατές, που μας έχουν υποδεχθεί με αγάπη. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας σπουδαίος μουσικός που δεν πολυβγαίνει στην τηλεόραση και μας έδωσε τη χαρά να είναι κοντά μας. Τον απολαμβάνω. Είναι άμεσος, οικείος και ειλικρινής».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Σαμπάνης με τη σειρά του ανέφερε: «Θα δούμε κάποια από τα τραγούδια που έγραψα και κάποια από αυτά που είπα. Είμαι από τους ανθρώπους που ζουν το τώρα, δεν ασχολούμαι πολύ με το αύριο και το χθες».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος σχολίασε για τη συμμετοχή του στη μουσική βραδιά: «Θα ακούσουμε μια σειρά με τραγούδια μου που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τις οποίες θα ερμηνεύσει ο Γιώργος Σαμπάνης». 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8s5zvwsrvd)

Η Παυλίνα Βουλγαράκη παραδεχτηκε: «Τον Γιώργο Σαμπάνη τον γνωρίζω χρόνια, τη Ρούλα Κορομηλά την παρακολουθώ και τη θαυμάζω χρόνια».

Η Αναστασία ανέφερε με ειλικρίνεια: «Πρέπει και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Σαμπάνη, που με πήρε να τραγουδήσουμε παρέα».

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ είπε: «Η γνωριμία μας ξεκίνησε από εναν διαγωνισμό στο Instagram».

Τέλος η Εύα Φραγκάκη δήλωσε: «Είναι αγαπημένος μου φίλος ο Γιώργος Σαμπάνης. Είναι ένας πλήρης και ολοκληρωμένος καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης