Γιώργος Κατσαούνης για Survivor: «Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο»

Γιώργος Κατσαούνης για Survivor: «Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο»

«Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» έγραψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για τους παίκτες που παραβίασαν τους κανονισμούς

giorgos-katsaounis
Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, αφού παραβίασαν τους κανονισμούς κι εντοπίστηκαν με κινητό τηλέφωνο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, όσο και σε αυτούς που πέρασαν από προηγούμενους κύκλους.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ξέσπασε σχετικά με τους παίκτες που παραβιάζουν τους κανόνες και αναφέρθηκε στη δική του αποβολή, μετά τον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο.

Σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και πάνω σε αυτή έγραψε: «Απίστευτοι πραγματικά, με τα κινητά κάθε χρόνο, αλλά όχι και από τον πρώτο μήνα. Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται».

«Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο, επειδή υπερασπίστηκα την οικογένειά μου κι αυτός που μου την έβρισε, είναι μέσα. Για αυτό η Θεσσαλία βλέπει άλλο κανάλι. Επίσης, είμαι περήφανος που δεν έγινα ρόμπα. Φεύγει ο Κατσαούνης από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν έφυγα, επειδή με βρήκαν με το iPhone. Κατά τα άλλα, είσαι survivor. Δεν νομίζω», συνεχίζει στο story του.

Δείτε το story του: 

survivorallstarkatsaounis



Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης