Ο Τριαντάφυλλος παρακολουθεί το Survivor All Star και πολύ συχνά, κάνει σχετικές αναρτήσεις στα social media, όσον αφορά το ριάλτι επιβίωσης, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.
Με βάση τα νέα δεδομένα και τα spoilers που θέλουν την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Όπως έγραψε στο Instagram, θεωρεί ότι η παραγωγή δεν θα άφηνε την συγκεκριμένη παίκτρια εκτός Survivor All Star, την ώρα που το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο σχολιάζεται τόσο στις εκπομπές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσω Instagram Story, ο Τριαντάφυλλος έγραψε:
«Λοιπόν για πάμε λίγο, σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα την δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει σωστά;
Εγώ πιστεύω πως ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η Ο BO για δύο μέρες τηλεθέασης. Για να δούμε εσείς τι λέτε, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΣ;» και ανέφερε μερικούς από τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, μεταξύ των οποίων και ο Τζέιμς Καφετζής με τον Αλέξη Παππά.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.