Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: Η απάντηση για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: Η απάντηση για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο τραγουδιστής μέσω Instagram σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επανέρχεται στο ριάλιτι 

survivor_All_Star555
Το Survivor All Star εδώ σχεδόν δύο εβδομάδες προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση και έχει προλάβει να χωρέσει μία οικειοθελή αποχώρηση, μία αποχώρηση από ψηφοφορία, ενώ έχει «φιλοξενήσει» και αρκετές κόντρες.

Εκείνος όμως που παραμένει αναπάντητο στο μυαλό των τηλεθεατών του ριάλιτι επιβίωσης, είναι αν τελικά ο Τριαντάφυλλος θα βρεθεί ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ο τραγουδιστής θα μπει στο παιχνίδι μετά την περιοδεία του στην Αυστραλία: «Μπορεί να μας έλεγε ότι δεν θα μπει στο Survivor, αλλά τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με το που γυρίσει ο Τριαντάφυλλος από την Αυστραλία, μετά από μια εβδομάδα μπαίνει στο Survivor. Είναι θυμωμένος ο Ατζούν και με τα νούμερα τηλεθέασης και με τα κολπάκια που κάνουν οι παίκτες εκεί μέσα» είπε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpueurcue5ox)

Με τη σειρά του ο Τριαντάφυλλος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories του, όπου διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει με πολλά χρήματα στο ριάλιτι.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι» έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε τη δημοσίευση
Κλείσιμο
Daffy



Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: Τους «δίνει» όλους ο Παντσέρι - Υπέγραψε συμφωνία με τις βελγικές αρχές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη - Τον είχαν δείρει επενδυτές για τα χαμένα λεφτά τους

Βρετανία - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιαστή αστυνομικό: «Μας έσερνε στο ντους από τα μαλλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης