Η κηδεία του τέως, η πρεμιέρα της Ηλιάνας και η μητέρα των μαχών

Η κηδεία του τέως, η πρεμιέρα της Ηλιάνας και η μητέρα των μαχών

Τι τηλεοπτική ημέρα και η σημερινή… Αύριο θα φανεί ο λογαριασμός για όλους…

TV_papageorgiou
Ωρες ατελείωτες, δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες, συνδέσεις, εκπομπές, ρεπορτάζ, αφιερώματα. Μια τηλεοπτική ημέρα, η οποία αφιερώθηκε στην κάλυψη της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Από πολλά και διαφορετικά σημεία και από όλα τα κανάλια.

Τα καλό είναι ότι δεν έγιναν λάθη, δεν έγιναν σοβαρά λάθη. Το θέμα, ορθά αντιμετωπίστηκε ως γεγονός ιστορικό και όχι ως πολιτικό. Αλλωστε δεν υπάρχουν περιθώρια σε μία Δημοκρατία να παρανοηθούν ή να παρεξηγηθούν λόγια, έργα και πρόσωπα. Η τελετή ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί όλο αυτό τηλεοπτικά. Ηταν αρκετό και η επιστροφή στην καθημερινότητα πλέον είναι αυτονόητη.

Πάντως, αν κάτι ήταν εύκολο να το κατανοήσεις παρακολουθώντας εκπομπές και δελτία είναι ότι μάλλον πολλοί έκαναν σκονάκι στην Ιστορία, καθώς ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες από αρκετούς σχολιαστές και καλεσμένους. Εν πάση περιπτώσει, πάμε παρακάτω.
tews
Κλείσιμο

Πρεμιέρα σήμερα για το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ με την κριτική επιτροπή να κλέβει την παράσταση και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκει τον παλιό, καλό εαυτό της… Ισως η θέση του κριτή της πηγαίνει περισσότερο. Ηταν αιχμηρή, είχε ατάκα και γνώριζε πολύ καλά το αντικείμενο. Ολο το prοject είχε αέρα ανανέωσης και έγινε καλό κάστινγκ.

Η μητέρα των μαχών απόψε στο prime time. Απέναντι στο «Survivor All Star» έρχεται η πρεμιέρα του «Master Chef», το οποίο θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής η μετακίνηση ενός επεισοδίου από την Τετάρτη την Παρασκευή. Εκεί όπου θα προβάλλεται το «Dragon’s Den» και επεισόδιο του «Σασμού».


Επιστροφή και της μυθοπλασίας με «Σασμό» και «Γη της ελιάς». Τέσσερις πολύ δυνατές παραγωγές θα αναμετρηθούν και αύριο το πρωί θα έχουμε το πρώτο πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Όχι όμως καθαρή εικόνα επικράτησης και κατάταξης. Θα χρειαστεί χρόνος για να κατασταλάξει ο κόσμος και λογικά οι διαφορές στην τηλεθέαση δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Δέκα πάνελ ίσον ένας Ανδρέας Μικρούτσικος. Κάποιοι θεωρούν παλαιάς κοπής. Σύμφωνοι. Παλαιάς, καλής και κοφτερής κοπής, αγαπητοί. Η τηλεοπτική ευστροφία του και ο χειρισμός της ελληνικής γλώσσας είναι κάτι απερίγραπτο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν χρειάζεται να κάνει άλλα post για το «Μουσικό Κουτί». Αλλωστε το ρεπορτάζ το κάνουν οι δημοσιογράφοι, ό,τι και να πουν οι συντελεστές. Και δεν συμφωνεί το ρεπορτάζ με όλα όσα γράφει. Υπέροχος μουσικός, εξαιρετικός στην εκπομπή και πάντα αγαπημένος. Μην τα μπλέκουμε και μην τα μπερδεύουμε.

Κουίζ: Ποιος πανελίστας έδωσε τα χέρια για την επόμενη σεζόν, αν και η εκπομπή στην οποία εργάζεται, μπορεί και να μην συνεχιστεί;

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης