Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα και τη μύριζα»

Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα και τη μύριζα»

«Η απώλεια της Αλίκης ήταν πολύ μεγάλη, είχα και τη μαμά μου που μου έλεγε "δηλαδή άμα φύγω εγώ, τι θα κάνεις;"» αναφέρει

ariel_konstantinidi
Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, την ψυχοθεραπεία που έκανε, αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, εξήγησε τους λόγους που χώρισε από τον σύζυγό της.

«Έχω μια νεανικότητα και μια καρδιά που με οδηγεί στην εφηβική διάθεση. Στον έρωτα δεν υπάρχει ηλικία, είμαι ερωτευμένη με ό,τι μου προσφέρεται. Δεν έζησα την κάθε στιγμή, γιατί είχα πολλές ενοχές και φόβους από το οικογενειακό μου σύστημα. Δεν θα έκανα οικογένεια, αν δεν έλυνα όλα τα σκοτεινά που ένιωθα για εμένα, δεν θα γινόμουν καλή μάνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η απόφαση να χωρίσω ήταν ξεκάθαρη και η δύναμη ήταν τα παιδιά μου. Δεν υπήρχε αγάπη, ο χρόνος εξαντλήθηκε. Η ζωή άλλαξε εντελώς από τη στιγμή που είχα τα παιδιά στην κοικιά μου», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpr1v3g1hkm1)

Στη συνέχεια, μίλησε για την ομοιότητά της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις μνήμες της από τη σπουδαία ηθοποιό. «Η ομοιότητά μου με την Αλίκη πούλησε εμπορικά και η Αλίκη το είχε αυτό ως άσσο. Ως κόρη της Αλίκης δεν ήθελα να βλέπω την αδικία και δεν δεχόμουν κάποιος να βλάψει τη "μαμά" μου. Η απώλεια της Αλίκης ήταν πολύ μεγάλη, είχα και τη μαμά μου που μου έλεγε "δηλαδή άμα φύγω εγώ, τι θα κάνεις;". Για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα και τη μύριζα. Τα τελευταία χρόνια, η Αλίκη είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει όρθια. Είχε δει στα όνειρά της τη Τζένη Καρέζη που της έλεγε "έλα εδώ"», περιγράφει.

Τέλος, τόνισε: «Ποτέ δεν με ένοιαξε να γίνω πρώτο όνομα, δεν έκανα καριέρα έτσι όπως έπρεπε. Η λάμψη της Αλίκης δεν με άφησε να είμαι αυτόφωτη. Είχα σκεφτεί να αλλάξω το όνομά μου, να γίνω μελαχρινή για να φύγει η κατάρα. Δεν μπορούσα να το δω ως θησαυρό».




Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης