Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Ισπανικό περιοδικό «iHola»: Ο Παύλος θα ήταν ο διάδοχος του θρόνου αν υπήρχε βασιλεία στην Ελλάδα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Ισπανικό περιοδικό «iHola»: Ο Παύλος θα ήταν ο διάδοχος του θρόνου αν υπήρχε βασιλεία στην Ελλάδα

«Το πιθανότερο είναι ο Παύλος να εξακολουθήσει να ζει στη Νέα Υόρκη» γράφει το περιοδικό

pavlos_mari
Εκτενές άρθρο για τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, δημοσιεύει το ισπανικό περιοδικό «iHola!» σε άρθρο που αναφέρεται στην οικογένειά του.

«Ταραγμένες εποχές για την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου. Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά της Ελλάδος, ο 55χρονος γιος του, Παύλος, θα μπορούσε να είναι ο νέος διάδοχος του θρόνου εάν επέστρεφε η βασιλεία στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα, που συνοδεύεται και από φωτογραφίες του Παύλου και της 54χρονης συζύγου του, Μαρί Σαντάλ.

«Σήμερα υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα. Ωστόσο, εάν ποτέ άλλαζε η κατάσταση και στη χώρα επέστρεφε η μοναρχία, τότε ο Παύλος θα μπορούσε να ανέβει στον θρόνο», υποστηρίζει το ισπανικό περιοδικό «iHola», που παραδέχεται ότι «οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές», καθώς επικαλείται το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, ενώ αναφέρει πως το  1974 καταργήθηκε στην Ελλάδα η βασιλευομένη Δημοκρατία.


Δεν αναμένονται αλλαγές στο πολίτευμα


Καθώς δεν αναμένονται  πολιτειακές  αλλαγές στην Ελλάδα, το πιθανότερο είναι ο Παύλος να συνεχίσει να ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του Μαρί-Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους και να επισκέπτονται συχνά την πατρίδα τους.

Σύμφωνα με το «iHola!», ο Παύλος παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και περνάει πάντα τα καλοκαίρια με τους γονείς και τα αδέρφια του στην Πελοπόννησο. Φέρεται να είναι ιδιοκτήτης μιας επενδυτικής εταιρείας ενώ η σύζυγός του διευθύνει μια εταιρεία παιδικής μόδας. Τα περισσότερα από τα παιδιά του ζευγαριού εξακολουθούν να σπουδάζουν ή ασχολούνται με την υποκριτική και το μόντελινγκ.


Ο Παύλος διατηρεί στενούς δεσμούς με ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες


Αν και η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν κυβερνά πλέον την Ελλάδα, ο Παύλος φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με άλλες ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανίας, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας.

Είναι επίσης ο πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φιλίππου της Ισπανίας όπως και του πρίγκιπα Φρειδερίκου της Ουαλίας.

Κλείσιμο
Για τον λόγο αυτό, είναι συχνά προσκεκλημένος σε βασιλικές εκδηλώσεις, όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης